Disney+

Futurama – Sæson 11

Serie | Animation, Komedie | 1999–2023
8.5 IMDB
24 jul 2023
Disney+

Stream her på Disney+
Ugentligt frem til 25. september 2023

Futurama Season 11 Trailer

Animationsserien Futurama har ligget i dvale i 10 år, men nu genoptages serien med en ny sæson 11. Disney+ har premiere på den nye sæson fra 24. juli.

Futurama havde premiere helt tilbage i slut 90’erne i 1999, men nu er der altså 10 nye episoder på vej, der vises ugentligt.

De 10 helt nye afsnit af sæson 11 har noget for enhver smag, loves der. Nye seere vil være i stand til at starte serien herfra, mens mangeårige fans vil genkende en masse – herunder udviklingen i den episke kærlighedshistorie om Fry og Leela, det mystiske indhold i Nibblers kattebakke, den hemmelige historie af den onde Robot Julemand med mere.

I mens er der en helt ny pandemi i byen, mens besætningen udforsker fremtiden for vacciner, bitcoin, annulleringskultur og streaming af tv.

Værd at vide om Futurama – Se alle afsnit på Disney+

Futurama er en animeret science fiction-komedie skabt af Matt Groening, manden bag den ikoniske The Simpsons. Serien blev oprindeligt sendt fra 1999 til 2003. Du kan se alle de gamle afsnit af Futurama på Disney+ her

Handlingen finder sted i det 31. århundrede og følger hovedpersonen Philip J. Fry, en ung og almindelig fyr fra det 20. århundrede, der ved et uheld bliver frosset ned og vækker op i fremtiden. Han finder sig selv i New New York, en hektisk og futuristisk by, hvor han bliver ansat som leveringsdreng hos Planet Express, et intergalaktisk leveringsfirma.

Sammen med sine nye venner og kolleger – den kærlighedssultne cyclops Turanga Leela, den alkoholiske robot Bender, den geniale men sindssyge professor Hubert J. Farnsworth og mange andre farverige karakterer – står Fry over for en række utrolige eventyr og skøre situationer. Fra rejser gennem rummet til fremmede planeter, møder med bizarre væsener og endda tidsrejser, udforsker Futurama en bred vifte af genrer og temaer med sin karakteristiske blanding af satire og sentimentalitet.

Serien formår at tackle komplekse emner som teknologi, politik, kærlighed og eksistensfilosofi på en humoristisk og intelligent måde. Den skarpe dialog og de finurlige vittigheder, kombineret med enestående animation og fantastisk stemmeskuespil, skaber en unik og underholdende oplevelse for seerne.

Hvor kan man se Futurama – Sæson 11?

Du kan se Futurama – Sæson 11 på Disney+ fra 24. juli 2023

Bestil Disney+ fra 49,- / måned her
Reklame-link

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Disney+ presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button