YouSee

Frit Land

- YouSee orignal får premiere 11. april

Det er et barskt og ærligt kig ind i den kriminelle underverden, der bedst beskriver YouSee’s nye original ’Frit land’. I serien følger vi karakteren Nicki og hans rejse op i hierarkiet i den lokale bande på den københavnske Vestegn.

Serien er skabt af Oscar Giese og Nicolai Achton, som også står bag YouSee’s actionserie ’2 Døgn’, der tidligere i år blev nomineret til en tv-pris for bedste korte tv-serie. For dem har det været vigtigt at give et ærligt billede af det kriminelle miljø og nuancere et ofte ensidigt billede af livet som kriminel.

På rollelisten står blandt andet Sebastian Bull, Gustav Giese, Christopher Læssø og Alba August.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Carl Emil Petersen, tidligere forsanger i det danske band Ulige Numre, har sammen med producer Anders Trentemøller lavet en genindspilning af nummeret ’Frit land’ til serien. Nummeret udgives den 1. april, hvor der også vil blive offentliggjort en musikvideo.

’Frit land’ har premiere hos YouSee mandag den 11. april. Serien består af 4 afsnit af ca. 22 min. varighed.

Ligesom det var tilfældet med YouSee originalen “Den bedste tid“, så nævnes der i første omgang ikke noget om visning på TV, men altså kun som streaming til YouSee kunder. Efter tv-kanalen Xee er blevet til See og Nent Group står for kanalen, så lader det til at nye YouSee originaler ikke dukker op på See med det samme.

Frit Land – det handler den om

I ’Frit land’ møder vi Nicki, en low-life kriminel, som skrubber toiletter for den lokale bande og stammer sig gennem tilværelsen. Han er nederst i hierarkiet, men drømmer om at rykke op og en dag blive indlemmet som en del af familien.

Alting ændrer sig pludseligt, da Markus “MH” bliver løsladt fra fængslet. Han er en charmerende og kynisk fyr – alt det, som Nicki drømmer om at blive. De to former en umage alliance, og før Nicki ved af det, står han med en unik mulighed for at stige i graderne, og opnå alt det, han har drømt om.

Det nye bekendtskab viser sig dog at være noget andet end det først så ud til, og Nicki står pludselig midt i en konflikt, der risikerer at ødelægge ham. Det gør det ikke nemmere, at Xenia, hans store kærlighed, midt i al kaosset er begyndt at vise interesse for ham. For er der plads til kærlighed, hvis man drømmer om at blive gangster? Nicki må jonglere mellem familie, kærlighed og loyalitet, og står til sidst i et dilemma, der kan koste ham alt.

"Frit land" - trailer
"Frit land" - trailer
11 apr 2022
Xee

Frit Land YouSee
Action, Dansk Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: YouSee presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button