TV-Nyt

Forbrydelser der rystede Danmark

- 5 nye afsnit på Kanal 5 og discovery+

Med fem helt nye episoder af ‘Forbrydelser der rystede Danmark’ får seerne et unikt indblik i fem spektakulære sager, fortalt af dem der oplevede dem helt tæt på. De detaljerede fortællinger frembringer nye og ukendte sider af de sager, vi allesammen kender.

I første afsnit går vi tæt på sagen fra september 2022, hvor liget af en ung kvinde bliver fundet i et køleskab i en lille by på den sydfranske riviera. Kvinden viser sig at være den danske 30-årige Sasia Amalie Morsø. Ingen ved, hvor længe hun har ligget i køleskabet, dog er fransk politi overbevist om, at der ligger en forbrydelse bag. Da de anholder hendes danske millionærkæreste for drabet, udfolder der sig et mysterium i det, der på overfladen ligner et glamourøst jetset-liv på Côte d’Azur.

Et andet afsnit fokuserer på den tragiske sag fra 2021, hvor en vanvidsbilist påkørte en politibetjent, der forsøgte at stoppe ham. Den 32-årige betjent, Stefan Nymann, blev ved påkørslen svært handicappet og sidder i dag i kørestol og har et meget begrænset sprog. Vi fortæller historien om en hensynsløs vaneforbryder, og møder blandt andre Stefan og hans kone i deres hjem uden for Aarhus, hvor de fortæller om den skæbnesvangre dag.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi får også genfortalt sagen om drabet på den smukke gymnasiepige Cecilie Næblerød i 2006. Efter halvandet år kom hun endelig ud af et forhold, der bekymrede alle omkring hende. Men ekskæresten kunne ikke leve uden Cecilie. Foran klassekammerater til gymnasiets årlige fastelavnsfest mødte David op og dræbte Cecilie med 54 knivstik. David tog samme aften sit eget liv. Drabet var en af 00’ernes mest brutale kriminalsager og sendte chokbølger gennem hele Nordjylland og resten af Danmark.

Alle afsnit i sæsonen bliver fortalt af centrale vidner, ofre, pårørende og politifolk, og nye sider af de ellers velkendte sager ser dagens lys.

Forbrydelser der rystede Danmark, sæson 5b har premiere på Kanal 5 og discovery+ 2 onsdag den 20. september.

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Warner Bros. Discovery presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button