TV-Nyt

Først til verdens ende er tilbage på TV 2 med sin fjerde sæson. En håndfuld danske par tager igen på et ekstraordinært eventyr på land og til vands, gennem anderledes kulturer, enorme metropoler og ufremkommelige jungler. Det par, der kommer først i mål, vinder en kvart million kroner.

I fjerde sæson af ‘Først til verdens ende’ drager fem par på tværs af klodens største og mest folkerige kontinent – Asien. Ræset begynder i Tokyo, og foran parrene venter mere end 40 dages rejse 14.000 kilometer sydpå mod eventyrlige Bali i Indonesien – helt uden at flyve. Med sig har deltagerne kun kontanter og verdenskort, og på første etape sætter de kursen mod Sydkoreas hovedstad, Seoul.

Vi følger parrene på deres vilde tur over 10 programmer.

Det par, der kommer først i mål, vinder en kvart million kroner.

Først til Verdens Ende 2024 deltagere

Emilie og Nadine

Først til verdens ende 2024 Emilie og Nadine
Nadine og Emilie fra Rødt hold.
Foto: Philip Engsig / Strong Productions / TV 2

Emilie og Nadine, på henholdsvis 25 og 26 år, er tætte veninder, der knyttede bånd, da de begge studerede Internationale Studier i København. De har deres rødder i Albertslund og Tingbjerg lige uden for hovedstaden og er store familiemennesker. De er lige blevet færdiguddannede fra deres studie og drømmer nu om at tage en pause fra den danske dagligdag for at udfordre hinanden på alle parametre – og ultimativt skabe et endnu tættere venskab.

Holdfarve: Rød.

Martin og Sebastian

Først til verdens ende 2024 Martin og Sebastian
Martin og Sebastian fra Grønt hold.
Foto: Philip Engsig / Strong Productions / TV 2

Martin og Sebastian, henholdsvis 29 og 31 år, er begge fotografer, der dannede et venskab for seks år siden under deres uddannelse i Viborg. De to venner er meget berejste og deler en fælles passion for deres arbejde. Mens Martin er far til en treårig datter, befinder Sebastian sig på et punkt i livet, hvor han måske snart skal træde ind i rollen som far.

Holdfarve: Grøn.

Mariam og Malik

Først til verdens ende 2024 Malik og Miriam
Malik og Mariam fra Blåt hold.
Foto: Philip Engsig / Strong Productions / TV 2

Mariam, 43 år, er alenemor til Malik på 23 år. Malik, som er enebarn, har haft Mariams fulde opmærksomhed, siden han var to år, og de har opbygget et tæt bånd. Nu, hvor Malik er flyttet hjemmefra, står de over for nye udfordringer og et nyt kapitel i deres relation. De tager på et eventyr sammen, en oplevelse, de aldrig før har haft mulighed for.

Holdfarve: Blå.

Tea og Tilde

Først til verdens ende 2024 Tea og Tilde
Tea og Tilde fra Lilla hold.
Foto: Philip Engsig / Strong Productions / TV 2

Tea, 25 år, og Tilde, 23 år, er søstre med rødder i Elfenbenskysten. På trods af deres forskelle ønsker de at lære af hinandens styrker. Mens Tea er perfektionistisk, er Tilde mere impulsiv. De er tæt knyttet til deres mor, men har haft en turbulent barndom. Nu har de valgt at gribe muligheden for at udforske verden, fylde rygsækken med livsbekræftende oplevelser og erkende, at livet handler om mere end bare overlevelse.

Holdfarve: Lilla.

Michael og Mette

Først til verdens ende 2024 Michael og Mette
Michael og Mette fra Gult hold.
Foto: Philip Engsig / Strong Productions / TV 2

Michael og Mette, henholdsvis 53 og 37 år, har trods aldersforskellen fundet den dybe kærlighed. De har levet vidt forskellige liv, indtil de forelskede sig, og Michael har to børn fra et tidligere ægteskab. De bor på Frederiksberg, hvor Michael fungerer som mentor for krigsveteraner, mens Mette arbejder som sygeplejerske. Da de mødte hinanden sent i livet, har de masser af ting, de ønsker at opleve sammen, mens de stadig kan. Derfor begiver de sig nu ud på deres livs eventyr.

Holdfarve: Gul.

Hvor kan man se Først til verdens ende – Sæson 4?

Du kan se Først til verdens ende – Sæson 4 på TV 2 Play fra 18. marts 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button