Streamingnyt

Fenris

- Ny Viaplay original med Ida Elise Broch fra 25/9

En mistænkelig forsvinden og en oprivende ulvedebat danner baggrund for Viaplays nye norske krimiserie Fenris, som har premiere 25. september.

Fenris – det handler den om

I Fenris møder seerne biologen Emma Salomonsen (Ida Elise Broch). Hun har en fornemmelse af, at alt ikke er, som det skal være med sin far og rejser hjem til den lille landsby ved den svenske grænse. Her får hun bekræftet sine anelser. Hendes far, den omdiskuterede ulveforsker Marius Stenhammar (Magnus Krepper), er havnet i store vanskeligheder.

I landsbyen er en ung dreng forsvundet, og rygterne svirrer om, at han er blevet dræbt af en ulv. Til sin store forskrækkelse finder Emma drengens blodige jakke hjemme hos sin egen far. Dette danner baggrunden for en serie fyldt med intens handling og store personlige konflikter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Da Emmas far også forsvinder sporløst, efter at givet hint om, at han bærer på en hemmelighed, er Emma nødt til at finde ud af, hvad der egentlig er sket.

På rollelisten i Fenris står en række kendte skuespillere. Udover norske Ida Elise Broch (Hjem til jul) spiller svenske Magnus Krepper, Cengiz Al, Helena Ødven, Jan Gunnar Røise, Viljar Knutsen Bjaadal, Ingjerd Egeberg og John Emil Jørgensrud centrale roller i serien.

Instruktør og skuespiller kommentarer

– Jeg havde lyst til at lave en spændingsserie, hvor naturen spiller hovedrollen. En fortælling med stærke karakterer, som er villige til at gå langt for at opnå deres mål. I Norge er der ingenting, som vækker stærkere følelser end ulvedebatten. Den er en eksplosiv blanding af idealisme og politik. Dette skaber rammen for et krimimysterium, hvor familiekonflikter, venskab og nordmænds nære forhold til naturen står i centrum. Fenris er en serie, som omhandler, hvad der egentlig er værd at kæmpe for, fortæller instruktør Simen Alsvik.

Hovedrolle indehaver Ida Elise Broch glæder sig til, at seerne endelig får lov at se serien.

– Det er altid nervepirrende at vise noget, man har arbejdet hårdt med og lagt et bid af sit hjerte i. Men det er spændende. Jeg håber, at publikum synes det samme, og at de synes, det er knaldgodt, selvfølgelig, fortæller Broch.

Svenske Magnus Krepper har spillet med i en lang række nordiske produktioner i sin begivenhedsrige karriere. I Fenris spiller han rollen som den lidt mystiske karakter Marius Stenhammar.

– Jeg synes, at Marius er en spændende karakter baseret på det, som ikke bliver fortalt – hans hemmeligheder. Det har været en god rolle og med et tema, som berører og ryster. Derudover har det også været med et fantastisk team og kollegaer, som har gjort dette muligt, fortæller Krepper.

Fenris | Official Trailer | A Viaplay Original
Fenris | Official Trailer | A Viaplay Original

Fenris

Serie | Krimi
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

Back to top button