Streamingnyt

Fenris

- Ny Viaplay original med Ida Elise Broch (Hjem til jul)

Lige nu er indspilningerne i gang til Viaplays nye norske krimiserie med blandt andre Ida Elise Broch (Hjem til jul) . Serien ’Fenris’ tager seerne med på et intenst drama fra de norsk-svenske skove centreret om en ung drengs forsvinden. Serien har forventet premiere på Viaplay i 2022.

I ’Fenris’ møder vi biolog Emma Salomonsen (Ida Elise Broch), der besøger sin far i en lille landsby ved den svenske grænse. Hendes far er den kontroversielle ulveforsker Marius Stenhammar (Magnus Krepper), der tidligere har været i alvorlige problemer.

I landsbyen er en ung dreng forsvundet, og rygterne svirrer om, at han er blevet dræbt af ulve. Til sin store forfærdelse finder Emma drengens blodige jakke hos sin egen far. Hændelsen er udgangspunktet for en serie med en intens handling og store personlige konflikter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dystre hemmeligheder

Da Emmas far også forsvinder sporløst, efter at have antydet, at han bærer på en hemmelighed, tager handlingen en ny retning. Sammen med den lokale journalist Naim Karimi (Cengiz Al), begynder Emma at grave i, hvad der er sket. For at afdække sin fars dystre hemmelighed, er hun nødt til at bruge sin viden om ulve og sine egne ulveinstinkter.

– Jeg var helt opslugt, da jeg første gang læste manuskriptet. Det var så spændende, at jeg ikke kunne lægge det fra mig, siger hovedrolleindehaver Ida Elise Broch.

– Emma er en gåde, og det skal hun have lov til at være. Jeg havde det lidt på samme måde, da jeg spillede Ibsens Hedda Gabler: Det utilnærmelige og ekstremt komplekse, fortsætter hun.

I de senere år har Ida Elise Broch blandt andet haft stor succes med serien ’Hjem til jul’.

Til rollen som Emma i ’Fenris’ blev hun nødt til at forberede sig på en lidt anden måde.

– Jeg var nødt til at lære at køre bil. Og ikke blot at køre bil, men at køre vildt bil. Det er ret angstprovokerende for en, der aldrig har rørt et rat, siger hun.

Sammen med Broch er svenskeren Magnus Krepper, Cengiz Al, Helena Ødven, Jonas Strand Gravli og Jan Gunnar Røise på rollelisten.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button