Prime Video

Fallout

- Prime Video serie har premiere i april se teaser her

Prime Video har frigivet de første billeder fra den længe ventede nye serie, Fallout, som får eksklusiv premiere den 12. april 2024 i mere end 240 lande verden over.

Fallout er baseret på et af de største videospil nogensinde og er historien om dem, der har noget, og dem, der ikke har noget, i en verden, hvor der næsten ikke er noget tilbage at have. 200 år efter apokalypsen tvinges de fredelige beboere i de luksuriøse beskyttelsesrum til at vende tilbage til det radioaktive helvede, som deres forfædre efterlod – og de bliver chokerede over at opdage, at et utroligt komplekst, overraskende underligt og meget voldeligt univers venter på dem.

Serien kommer fra Kilter Films og de to executive producere Jonathan Nolan og Lisa Joy. Nolan har instrueret de første tre afsnit. Geneva Robertson-Dworet og Graham Wagner fungerer som executive producers, forfattere og co-showrunners.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien har Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) og Aaron Moten (Emancipation) på rollelisten.

Karakterbeskrivelser

  • Ella Purnell spiller “Lucy”. Lucy er en optimistisk Vault Dweller med en amerikansk “can do”-ånd. Hendes fredelige og idealistiske natur bliver sat på prøve, når folk gør hendes kære fortræd.
  • Aaron Moten spiller “Maximus”. En ung soldat, der skjuler sin tragiske fortid, mens han tjener i en militaristiske gruppe Brotherhood of Steel. Han tror på det ædle i broderskabets mission om at bringe lov og orden til ødemarken – og vil gøre alt for at fremme deres mål.
  • Walton Goggins spiller “The Ghoul”. The Ghoul overlever i ødemarken som dusørjæger. Han er pragmatisk, hensynsløs og skjuler en mystisk fortid.
  • Kyle MacLaughlin spiller “Overseer Hank”. Hank er opsynsmand for Vault 33 og Lucys far. Han er ivrig efter at ændre verden til det bedre.

Seriens rollebesætning omfatter Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O’Hagan (Law & Order: SVU) og Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).

Athena Wickham fra Kilter Films er også executive producer sammen med Todd Howard fra Bethesda Game Studios og James Altman fra Bethesda Softworks. Amazon MGM Studios og Kilter Films producerer serien i samarbejde med Bethesda Game Studios og Bethesda Softworks.

Fallout - Teaser Trailer | Prime Video
Fallout - Teaser Trailer | Prime Video

Fallout

Serie | Action, Adventure | 2024–
12 apr 2024
Prime Video


Medvirkende (ALFABETISK)
Johnny Pemberton, Moises Arias, Walton Goggins

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button