Streamingnyt

Ex on the Beach 2022

- Sæson 8 starter 13. november

Midt i Middelhavets varme venter gode og knap så gode overraskelser for de otte smukke singler. Stranden sætter som sædvanlig rammerne for deres værste mareridt, når de skal stå ansigt til ansigt med flirts fra fortiden. Om det fører til fremtidige flammer, eller om nogle genoplive gamle romancer, vil tiden vise.

Der er lagt op til endnu en storslået sæson, hvor der både er drama, kamp om hinandens ex’er, men også plads til blomstrende venskaber og måske endda kærlighed.

– Knap har sæson 7 forladt skærmen, før sæson 8 har premiere, og det alt imens vi er i gang med at caste til sæson 9. Det siger ikke så lidt, og det betyder, at vi har ramt noget unikt, som vores seere er glade for. Det er vi meget stolte over, og seerne kan uden tvivl glæde sig til endnu en sæson med ultimativ underholdning, siger nordisk programdirektør hos Warner Bros. Discovery Pil Gundelach Brandstrup.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Velkommen til sæson 8 af ‘Ex on the Beach’, hvor det som altid handler om at nyde tiden til fulde, for tabletten holder aldrig fri. Ingen ved hvornår festen og flirten er forbi.

’Ex on the Beach’ sæson 8 har premiere søndag d. 13. november på Kanal 4 og discovery+, hvor du som altid kan se de første to afsnit. Hver søndag sendes to afsnit på discovery+, og på Kanal 4 kan du følge eventyret med et afsnit søndag og mandag.

13 nov 2022
Discovery+

Ex on the Beach 2022 discovery+ Stream her
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Warner Discovery presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button