TV-Nyt

En vej ud

- Anders Breinholt og Neel Rønholt værter på nyt underholdningsprogram på TV 2

‘En vej ud’ er titlen på et nyt, dansk underholdningsprogram med Anders Breinholt og Neel Rønholt som værter. Du kan se med fra lørdag 31. juli på TV 2 kl. 20:00 og TV 2 Play.

I En vej ud handler det om hvem knækker koden og først vejen ud. Alt kan ske, når værterne Anders Breinholt og Neel Rønholt lukker en række kendte danskere inde i escape rooms, hvor de parvis skal dyste mod hinanden i skøre, hjernebrydende og videnskabelige udfordringer.

Værterne har allieret sig med to eksperter, der undervejs viser spektakulære og til tider farlige videnskabelige forsøg i studiet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Iblandt de konkurrerende er blandt andet: Karina Frimodt, John “Faxe” Jensen, Peter Frödin, Jimmy Jørgensen,  Silas Holst, Rasmus Brohave, Bubber, Rikke Hørlykke.

en vej ud TV 2 program 1
Foto: Per Arnesen / TV 2

I første program: Det kræver samarbejde, overblik og ikke mindst tålmodighed, når fire kendte deltagere skal stjæle et dyrebart Fabergéæg fra en bankboks. Lykkes det Peter Frödin og Jimmy Jørgensen lænket i kæder og håndjern at gøre det hurtigere end John “Faxe” Jensen og Karina Frimodt, der danser sig gennem stødzoner og bankens mange gåder og forhindringer?

En vej ud
En vej ud
31 jul 2021
TV 2 Play

En vej ud TV 2 Play Stream her
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button