TV-Nyt

Der Dänemark-Krimi

- Tyske ARD tester ny krimi optaget i Ribe

’Der Dänemark-Krimi’ er titlen på en ny tysk krimi på tyske ARD. Der er tale om en film der er pilotafsnittet i en potentielt ny filmserie, alt efter hvordan den bliver modtaget i Tyskland.

Der Dänemark-Krimi udmærker sig ved at være optaget i Ribe og det til trods så er ingen af skuespillerne er danske. Tyskerne er et krimiglad folkefærd, og der findes der allerede et væld af tysksprogede og tyskproducerede krimiserier, som finder sted i europæiske storbyer. Dänemark-Krimi er potentielt altså en ny krimi filmserie på kanalen.

Ribes gamle rådhus fungerer i filmen som politistation.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der Dänemark-Krimi – det handler den om

I den historiske by ved vadehavskysten står politibetjenten Ida med opgaven at fange en sadistisk seriemorder for at redde en kidnappet kvinde.

Den erfarne kollega Magnus er ikke meget for Idas ungdommelige arbejdsintuition, og mellem de to er der ikke enighed om, hvordan sagen skal tilgås og efterforskes.

Så hvis du ikke synes, at det er for mærkeligt at se en tysk serie med tyske skuespillere, der foregår i Danmark, så kan du se med 14. oktober kl. 20:15. Der er danske undertekster naturligvis.

14 okt 2021 20:15
ARD

Der Dänemark-Krimi ARD
Krimi Film

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1100l97140
Back to top button