Prime Video

Den som Dræber – Fanget af mørket – Sæson 4

Serie | Dansk, Krimi | 2019–
7.5 IMDB
27 sep 2024
Prime Video


Ligesom de tidligere sæsoner tager sæson 4 seerne med på en intens rejse, når psykolog og profiler Louise Bergstein gennem en psykologisk profil skal finde frem til gerningsmanden bag et koldblodigt mord.

I den nye sæson får Louise Bergstein og Frederik Havgaard tildelt sagen om den brutale likvidering af et ungt bandemedlem i København, der netop er blevet løsladt. Mordet udløser et spektakulært mysterium, der strækker sig over hele Øresund og undersøger, hvornår kriminelle reelt har udstået deres straf og om et menneskes jagt på retfærdighed kan gå for vidt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den Som Dræber sæson 4 er produceret af Jonas Allen, Peter Bose og Caroline Schlüter for Miso Film, i samarbejde med Film i Skåne og Viaplay Group og distribueret af Fremantle. Serien er skrevet af Lasse Kyed Rasmussen, instrueret af Daniel Kragh-Jacobsen og Olof Spaak, og har Natalie Madueño og Simon Sears i hovedrollerne.

Sæson 4 følger op på de tidligere sæsoner, som havde premiere på Viaplay i henholdsvis 2019, 2021 og sæson 3, som fik premiere i begyndelsen af 2022. Siden da er serien altså solgt videre til Prime Video.

Sæson 4 er på 8 afsnit x ca. 45 minutter.

Hvor kan man se Den som Dræber – Fanget af mørket – Sæson 4?

Du kan se Den som Dræber – Fanget af mørket – Sæson 4 på Prime Video fra 27. september 2024

Prøv Prime Video gratis i 30 dage her

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button