TV-Nyt

De Uduelige

- nyt kendis program på Discovery+

Seks byrotter skal på en underholdende spejderlejr helt ude i skoven i syv dage for at opleve naturen, lære nye færdigheder og gøre sig fortjente til tropsførerens særlige duelighedsmærker. Tropsfører Anders Lund Madsen skal føre tv-vært Puk Elgaard, influencer Irina Olsen, komikerne Lasse Madsen, Torben Chris og Anders Grau samt radiovært Mathias Helt gennem en række dyster for til sidst at kåre dem, der er bedst til at klare sig i det fri. Følg med i ‘De Uduelige’, der får premiere på Kanal 5 og discovery+ d. 27. oktober.

Anders Lund Madsen har været spejder før. Hele to gange endda. Mest kendt er hans tid som sort spejder i radioen, men faktisk gemmer der sig en halv traumatisk familieoplevelse endnu længere tilbage.

– Min bror var spejder, og det har jeg altid været lidt misundelig over. Han var KFUM’er og havde spejder navnet ’Mang’ – den lille flagermus – hvilket jeg synes var virkelig sejt. Jeg var selv FDF’er, der jo er et noget mindre fint korps, og jeg stoppede efter en uge, da jeg fandt ud af, at vi skulle spille høvdingebold, hvilket er det værste!, forklarer Anders Lund Madsen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nu trækker han i spejderuniformen for tredje gang, når han i det nye underholdningsprogram ’De Uduelige’ indtager rollen som tropsfører og inviterer seks kendte danskere på en uges munter spejderlejr. Han styrer slagets gang, og det er ham, der suverænt bestemmer, hvem der vinder de forskellige duelighedsmærker. Og det kræver, at deltagerne skal være både kreative og yderst opfindsomme for at imponere ham.

De seks deltagere bliver delt op i hold af to. De vil blive udsat for både store og små opgaver fra de helt lavpraktiske, såsom at fælde et træ eller lave ild, til de mere humoristiske, såsom at forsøge at lave et lækkert måltid kun bestående af dåsemad eller at bygge en tømmerflåde til at transportere candyfloss.

Hyggelige og sjove udfordringer skal inspirere danskerne

– Selvom coronapandemien føles langt væk, så hænger mange ting stadig ved, bl.a. vores interesse for naturen. Og det er netop den nysgerrighed og ønske om at komme ud i det fri, som ‘De Uduelige’ prikker til. Jeg er sikker på, at programmets mange hyggelige stunder og kreative og sjove udfordringer vækker anledning til snakke rundt om sofabordet, og måske kan det opfordre til, at folk selv tager på eventyr i det fri med deres familier og venner, siger Pil Gundelach Brandstrup, Head of Content & Planning, Nordics hos Warner Bros. Discovery.

‘De Uduelige’ kombinerer det bedste fra den smukke, danske natur og lejrlivets hygge med en humoristisk og opfindsom kamp om duelighedsmærker. Det bliver sjovt, overraskende og helt sikkert også lidt udueligt.

Følg med i ‘De Uduelige’ og se, hvilke deltagere der vinder æren og løber med pokalen fra d. 27. oktober på Kanal 5 og discovery+.

 

De Uduelige
De Uduelige
27 okt 2022 20:00
*Kanal 5 Discovery+

De Uduelige Kanal 5 discovery+ Stream her
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
3 dec 2022 16:40
*Kanal 5

De Uduelige Kanal 5

4 dec 2022 18:05
*Kanal 5

De Uduelige Kanal 5

5 dec 2022 20:00
*Kanal 5

De Uduelige Kanal 5

7 dec 2022 22:30
Kanal 4

De Uduelige Kanal 4

8 dec 2022 21:00
*Kanal 5

De Uduelige Kanal 5

10 dec 2022 16:05
*Kanal 5

De Uduelige Kanal 5

11 dec 2022 18:05
*Kanal 5

De Uduelige Kanal 5

12 dec 2022 20:00
*Kanal 5

De Uduelige Kanal 5

14 dec 2022 21:30
Kanal 4

De Uduelige Kanal 4

Kilde: Warner Bros. Discovery presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button