Prime Video

Candy Cane Lane

- se trailer til ny julekomedie med Eddie Murphy i hovedrollen

Prime Video har netop præsenteret den første teaser til en ny julekomedie med Eddie Murphy. Candy Cane Lane har ekslusiv global premiere på Prime Video d. 1. december, 2023. Filmen er produceret af Ron Howard, Brian Grazer, Eddie Murphy, Karen Lunder, Charisse Hewitt-Webster.

Udover Eddie Murphy så finder vi navne som Tracee Ellis Ross, Jillian Bell, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede, Chris Redd, D.C. Young Fly og Anjelah Johnson-Reyes på rollelisten.

Candy Cane Lane – det handler den om

Eddie Murphy har hovedrollen i julekomedieeventyret om en mand, der er på en mission for at vinde sit nabolags årlige juleudsmykningskonkurrence. Da Chris (Eddie Murphy) uvidende indgår en aftale med Pepper (Jillian Bell), en ondskabsfuld nisse, for at hjælpe sine chancer for at vinde nabolagets konkurrence, kaster Pepper en magisk forbandelse over ham. Forbandelsen vækker de 12 juledage til live og skaber kaos i hele byen. Med risiko for at ødelægge julen for sin familie må Chris, hans kone Carol (Tracee Ellis Ross) og deres tre børn kæmpe mod uret for at bryde Peppers fortryllelse, kæmpe mod magiske djævleagtige figurer og redde julen for alle.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Candy Cane Lane | Officiel trailer | Prime Video Danmark
Candy Cane Lane | Officiel trailer | Prime Video Danmark

Candy Cane Lane

Film | Julefilm, Komedie | 2023
Medvirkende (ALFABETISK)
Eddie Murphy, Jillian Bell, Nick Offerman, Riki Lindhome, Tracee Ellis Ross

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button