TV Streaming premierer

Bold Type – sæson 4

Xee har i uge 27 premiere på sæson 4 af det anmelderoste amerikanske comedy-drama “Bold Type” – en serie om tre unge kvinder, der i New York kæmper både privat og professionelt for at få succes – ikke mindst i bladverdenen på det globale modemagasin Scarlet.

Bold Type har i nu tre succesfulde sæsoner skildret livet for de tre, stærke millinium-kvinder i New York, Jane, Kat og Sutton. De kæmper hver især for at finde en plads på magasinet og en stemme i et intimiderende miljø. De arbejder alle på Scarlet, hvor Jane er journalist på magasinet, mens Kat er ansvarlig for de sociale medier og magasinets digitale platforme. Sutton kæmper for en karriere i modeafdelingen.

De tre er venner, og der flettes konstant vedkommende, personlige historier ind om både privatlivets op- og nedture samt kampene på jobbet, hvor der skal kæmpes for succes. Serien er stærkt inspireret af den tidligere chefredaktør for Cosmopolitan, Joanna Coles, der også er executive producer på serien.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Modemagasinet Elle skrev i 2018, at serien The Bold Type “er 2018-versionen af Sex and the City” og er en skøn blanding af den legendariske serie og filmen The Devil Wears Prada. De tre hovedroller spilles af Katie Stevens som Jane Sloan, Aisha Dee som Kat Edison og Meghann Fahy som Sutton Brady. Serien er skabt af Sarah Watson.

Sæson 4 fik premiere i januar i år, og den nye sæson skulle have været 18 episoder lang. Pga. nedlukningen i USA ifb. med Covid-19, blev sæsonen dog skåret ned til 16 episoder, som Xee nu kan glæde seerne med hver mandag – fredag.

Bold Type kan naturligvis også streames på Xee, hvor man endnu kan nå at se både sæson 2 og 3 via streaming. Sæson 4 lægges også ud som streaming i samme tempo som afsnittet kommer fra USA.

The Bold Type Season 4 Teaser Promo (HD)
The Bold Type Season 4 Teaser Promo (HD)

Bold Type – sæson 4

Serie | Drama
2 jul 2020
Xee


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button