TV-NytTV 2 Play

Badehotellets kokkeskole

Underholdning
29 apr 2024 20:40

Fra mandag 29. april kan ‘Badehotellet’-fans hoppe over på TV 2 Fri og TV 2 Play og se ‘Badehotellets kokkeskole’. Mød blandt andre Merete Mærkedahl og Ulla Vejby, der udfordrer sig selv i at lave lækre danske retter, som ‘Badehotellet’s gæster har nydt godt af sæson efter sæson.

I løbet af seks programmer får de hjælp i køkkenet af flere af skuespillerne fra den populære serie samt kok Claus Holm og madhistoriker Bettina Buhl.

Udover Merete Mærkedahl og Ulla Vejby så kan du i Badehotellets kokkeskole programmerne møde Ena Spottag, Mia Helene Højgaard, Sigurd Holmen Le Dous, Kamille Wenneberg, Hannah Gass Sibbesen, Bodil Jørgensen.

Claus Holm blev udlært i det klassiske mormorkøkken som kokkeelev i 1980’erne. Og som selverklæret fan af ’Badehotellet’ var han hurtig til at sige ja til at medvirke i ’Badehotellets kokkeskole’.

– Jeg synes, det er en spændende udfordring at tage fat i gamle, traditionelle danske retter.

– Jeg blev helt stolt, da jeg så billeder fra første optagedag, hvor jeg havde kokkejakke med messingknapper på og repræsenterede et kokkefag. Normalt har jeg min skjorte og en hat, men det gjorde noget at tage fat i de gamle dyder, siger Claus Holm.

Selvom optagelserne er slut, har Claus Holm ikke droppet mormormaden.

– Inspirationen blev vakt til live, og jeg har lavet pandestegt kylling med persille, mørbrødgryde og bare lige tilføjet en lille smule sundhed, siger han.

I program 1:

Martha er god til at røre i gryderne på ‘Badehotellet’, men kan skuespilleren Ena Spottag lave mad i den virkelige verden? Det vil vise sig, når hun sammen med Mia Helene Højgaard besøger badehotellets kokkeskole, hvor dagens menu står på kaninragout og vandbakkelser.’

I program 2:

Sigurd Holmen Le Dous og Mia Helene Højgaard er gæster på kokkeskolen, hvor de bliver udfordret med ‘Badehotellet’s ikoniske åbningsmenu: stegte rødspætter og rødgrød. Første benspænd er at få skindet af en fisk – og derefter skal de ramme den rette tykkelse på rødgrøden.

Hvor kan man se Badehotellets kokkeskole?

Du kan se Badehotellets kokkeskole på TV 2 Play fra 29. april 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
20 maj 2024 20:30
TV 2 Fri

Badehotellets kokkeskole TV 2 Fri

20 maj 2024 20:40
TV 2 Fri

Badehotellets kokkeskole TV 2 Fri

25 maj 2024 20:45
TV 2 Fri

Badehotellets kokkeskole TV 2 Fri

27 maj 2024 20:40
TV 2 Fri

Badehotellets kokkeskole TV 2 Fri

1 jun 2024 20:45
TV 2 Fri

Badehotellets kokkeskole TV 2 Fri

3 jun 2024 20:40
TV 2 Fri

Badehotellets kokkeskole TV 2 Fri

8 jun 2024 21:25
TV 2 Fri

Badehotellets kokkeskole TV 2 Fri

JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button