TV Streaming premierer

Backyard Envy – sæson 2

De tre landskabsarkitekter, James DeSantis, Garrett Magee og Melissa Brasier, vender denne sommer tilbage med nye afsnit af Backyard Envy, der skildrer deres inspirerende og, ikke mindst, imponerende renoveringsprojekter.

I denne sæson påtager de tre kreative hjerner sig nogle af deres største opgaver nogensinde. Udover at designe både en toskansk-inspireret baghave og en japansk have, så bliver de også kastet ud i en noget anderledes opgave, når de skal designe den måske mest overdrevne World Pride Parade float, verden nogensinde har set. Mens alle de fantastiske projekter tager form, begynder der dog også at blusse drama op i teamet.

I takt med, at forretningen vokser, finder trioen nemlig ud af, at de ikke nødvendigvis er enige om hverken udvidelse, projekter og kundekartoteket. Desuden byder sæsonen også på komplicerede arbejdsforhold og dynamikker, personaleændringer, helbredsmæssige udfordringer for Melissa og ikke mindst et noget overraskende frieri.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det bliver spændende at se, om trioen kan holde sammen, når de overtager den ene have efter den anden, eller om denne sæson bliver en definitiv slutning på deres eventyr.

5 aug 2020
Hayu


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button