Streamingnyt

Against the Ice

Against the Ice er en spillefilm instrueret af den danske, prisvindende instruktør Peter Flinth med Emmy-nominerede Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) og BAFTA-nominerede Joe Cole (Skins, Peaky Blinders) i hovedrollerne. Filmen er inspireret af virkelige hændelser og har premiere globalt på Netflix den 2. marts.

Against the Ice – det handler den om

Against the Ice Netflix
Nikolaj Coster-Waldau som Ejnar Mikkelsen og Joe Cole som Iver Iversen Foto: Lilja Jonsdottir/Netflix 2022

”Against the Ice er adapteret fra Ejnar Mikkelsens danske roman ’Farlig tomandsfærd’ og er en sand fortælling om venskab, kærlighed og den imponerende kraft, der ligger i kammeratskabet. I 1909 forsøgte en dansk ekspedition, ledet af kaptajn Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau), at modbevise USA’s krav på det nordøstlige Grønland – et krav dybt forankret i tanken om, at Grønland var opdelt i to forskellige stykker land. Med sin besætning efterladt ved skibet bevæger Mikkelsen sig ud på en rejse tværs over isen sammen med sit uerfarne besætningsmedlem Iver Iversen (Joe Cole).

Det lykkes de to mænd at finde bevis for, at Grønland er én ø, men at finde tilbage til skibet er langt hårdere og tager meget længere tid end forventet. Efter at have bekæmpet ekstrem sult, træthed og isbjørneangreb finder de endelig tilbage – men kun for at finde deres skib fuldstændig knust i isen og deres lejr efterladt. Nu må de kæmpe for at overleve i håbet om at blive reddet. Som dagene bliver længere, begynder deres mentale greb om virkeligheden at svækkes, og mistillid og paranoia sniger sig langsomt ind på dem – en farlig cocktail i deres kamp for overlevelse.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Against the Ice | Officiel trailer | Netflix
Against the Ice | Officiel trailer | Netflix

Against the Ice

Film | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Netflix presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button