TV-Nyt

Årgang 20 – sæson 2

- fra 4. januar på TV 2

Årgang 20 er tilbage på TV 2 og TV 2 Play fra tirsdag 4. januar 2022. Hvordan går det de fire nybagte familier i TV 2s dokumentarserie ‘Årgang 20’ – om den nye generation af danskere? Og hvordan går det for det Danmark, de vokser op i? Vi er tilbage hos de fire familier og ser, hvordan de klarer sig igennem 2021, hvor ikke meget går som planlagt.

Glæder og sorger
I Lyngby i Storkøbenhavn bor Maria på 23 og Daniel på 24. Maria studerer til socialpædagog, og Daniel er tømrerlærling. Sammen har de sønnen, Louie, der fylder et år. I år skal det unge par giftes, men der er flere bump på vejen, før de kan sige ja til hinanden. Maria afslører en hemmelighed, som hun har skammet sig over, siden hun var barn.

04 1
Familien fra Lyngby. Foto: Mikkel Faurholt/TV 2

Udfordringer i det nordsjællandske
I Espergærde i Nordsjælland bor Lisbeth på 30 og Christian på 44. De er blevet forældre til deres tredje barn, Ayasofia. Mens Lisbeth har valgt at hjemmepasse Ayasofia, kæmper Christian, der er sommerhusmægler i Tisvilde, fortsat med at finde balancen mellem arbejds- og familieliv. Særligt efter, at corona har fået sommerhussalget til at eksplodere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
03 1
Familien fra Espergærde. Foto: Mikkel Faurholt/TV 2

Als for altid
På Als i Sønderjylland bor Lena på 27 og Mads på 26. De har udvidet familien med endnu en dreng, Asmus. De flytter til deres drømmehus i en lille by midt på Als, hvor de håber på at kunne lære lokalbefolkningen at kende og få taget hul på frivilligarbejdet igen efter nedlukningen. Det er ikke altid lige let, så de må være kreative for at få nye venner.

01 1
Familien fra Als. Foto: Mikkel Faurholt/TV 2

Drømmebrylluppet
I Mørke på Djursland bor Maria på 29 og Nikolaj på 27 sammen med deres etårige datter, Solvej. Mens Nikolaj knokler med at få restauranten op at køre efter coronakrisen, er det endelig blevet tid for Maria til at udleve sin store livsdrøm om et overdådigt bryllup. En fest, som hun planlægger ned til mindste detalje, men ikke alting går som planlagt, og der er både gode og dårlige overraskelser i vente.

02 1
Familien fra Djursland. Foto: Steffen Røes/TV 2

Årgang 20 – sæson 2

Underholdning
4 jan 2022 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button