TV-Nyt

Året der gak 2021

’Året der gak’ afholdes for tredje gang, og showet er efterhånden en fast tradition for seerne på TV 2 PLAY og TV 2 CHARLIE.

Værterne Rasmus Botoft og Annette Heick sørger for masser af grin og tager det forgangne år under satirisk behandling og griller alt fra politikere og sportsstjerner til store kulturpersonligheder.

‘Året der gak 2021’ blev optaget i Falkoner Salen i København 7. december og kan ses 19. december på TV 2 PLAY og TV 2 CHARLIE og 31. december på TV 2.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ørkenens Sønner, Niels Ellegaard, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg og Adam & Noah er blandt de medvirkende.

– ‘Året der gak’ er TV 2 CHARLIEs store, brede satireshow, og i år er vi blevet mere skarpe i satiren over hele linjen. Du kan derfor godt glæde dig til et underholdende show, hvor du får grinet af alt det alvorlige, der foregår omkring os i det daglige. Vi håber, at vi kan få seerne til at tænke mere over vores samfund, og hvordan vi alle kan gøre verden til et lidt bedre sted at være. For vi har brug for lys og håb i en periode, hvor vira og skandaler fortsat fylder meget i vores hverdag. Her er satire en skøn humørventil til at slippe det hele ud med et kæmpe smil på læben, siger Mads Volck, redaktør på TV 2 CHARLIE.

Året der gak 2021

Underholdning
19 dec 2021 20:45
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: TV 2 presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button