Streamingnyt

Premierefilm til vinterferien 2021

Vinterferien er over os i uge 7 eller 8, men den er ikke helt som den plejer. Vi må alle tilbringe mere tid der hjemme, og store dele af kulturlivet er lukket ned. Men selvom man ikke kan komme i biografen i vinterferien, kan man stadig få nye filmoplevelser. I vinterferien er der premiere på flere nye og spændende film for både børn og voksne.

Man kan f.eks. samle hele familien i sofaen og se børnefilm som ’Far til fire og Vikingerne’ og ’Familien Bigfoot’, og om aftenen kan de voksne se danske film som actionfilmen ’Shorta’ og den danske feel-good komedie ’Madklubben’. Filmene kan købes allerede fra den 8. februar. Madklubben kan lejes fra 15 februar, mens Shorta er klar som lejefilm fra 22. februar.

Thomas Vinterbergs Golden Globe-nominerede biografsucces ’Druk’  kan naturligvis også lejes. Den anmelderroste og stjernespækkede film handler om fire venner som sætter sig for at undersøge teorien om, hvorvidt alle mennesker er født med en halv promille for lidt. Filmen har modtaget et hav af priser og nomineringer, og er endda blevet den bedst sælgende digitale film nogensinde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”I vinterferien ser vi ofte en endnu større efterspørgsel efter underholdning, og vi oplever generelt, at de danske film er i høj kurs blandt vores brugere. Det har vi bl.a. set med Druk, der er den mest solgte film nogensinde hos Blockbuster, men jeg forventer også, at de danske film Shorta og Madklubben vil blive set en del de kommende uger. Ikke mindst når mange af os nu skal holde vinterferie herhjemme, ” siger Louise Stenberg, direktør for Blockbuster.

Far til fire og Vikingerne
Den ellers så sammentømrede familie er i krise. Mie (Laura Lavigné Bie-Olsen) og Ole (Arthur Hjelmsø) kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs (Coco Hjardemaal) er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far (Martin Brygmann) har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ (Thomas Bo Larsen) særegne opførsel. Tilbage står Lille Per (Elton Rokahaim Møller), som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser.

Familien Bigfoot
Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie. Da Bigfoot opdager at firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, beslutter han sig for at tage af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam og hans dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens grønne løgne.

Shorta
En ung mand fra ghettoen Svalegården ender i koma, mens han er i politiets varetægt, og ingen ved præcist hvad, der er sket. De to betjente, Jens (Simon Sears) og Mike (Jacob Lohmann), er på rutinepatrulje i området nogle dage senere, da de får meldingen om, at den unge mand er gået bort. Dødsfaldet vækker et utæmmeligt raseri hos de unge i Svalegården og fører til voldsomme optøjer og et krav om hævn. Pludseligt er Jens og Mike jaget vildt, og de to betjente må kæmpe for at slippe ud – men hvem kan de stole på?

Madklubben
Marie (Kirsten Olesen), Vanja (Kirsten Lehfeldt) og Berling (Stina Ekblad) har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus i Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på og at det aldrig er for sent.

Kilde: Blockbuster presse

Image

I samme kategori

Back to top button