Streamingnyt

Premierefilm på Blockbuster i juni 2019

Skulle sommervejret lader vente på sig i juni måned, så har Blockbuster noget at fordrive ventetiden med. De byder i juni på en række nye anmelderroste danske og internationale film. Her kan man bl.a. opleve Mads Mikkelsens imponerende indsats i katastrofefilmen ‘Artic’ eller se resultatet af Christian Bales vilde forvandling til rollen som Dick Cheney i ‘VICE’, der indbragte ham en Golden Globe og en Oscar-nominering i kategorien “Bedste Mandlige Hovedrolle”.

 

VICE

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

‘VICE’ handler om Dick Cheney, tidligere vicepræsident for George W. Bush, som satte nye standarder for, hvordan rollen som amerikansk vicepræsident kan bruges. Vi får historien om, hvordan han forandrede landet og embedet på måder, som vi fortsat mærker følgerne af den dag i dag.

Historien bygger på mørk humor og rigelig sarkasme, som gør, at den også appellerer til et publikum uden interesse for amerikansk politik. Filmen er blevet hædret over hele verden, og det skyldes i særdeleshed Christian Bale, som gennemgik en utrolig forandring og nåede en vægt på 96 kg for at spille rollen.

Filmen blev nomineret til otte Oscars, og Christian Bale fik en Golden Globe for ‘Bedste Mandlige Hovedrolle’.

  • ‘VICE’ får premiere på Blockbuster den 17. juni 2019


Vice - Official Trailer (DK)
Vice – Official Trailer (DK)


Arctic

I ‘Arctic’ spiller Mads Mikkelsen en mand, der overlever et flystyrt i det iskolde Arktis. Han skal nu vælge mellem at vente på hjælp i relativ sikkerhed i en improviseret lejr eller at begive sig ud på en farefuld færd i håbet om at finde hjælp.

Mads Mikkelsen hyldes for sin imponerende indsats som hovedpersonen H. Overgard i filmen, som i 2018 blev vist på filmfestivalen i Cannes. Filmen er instrueret af Joe Penna, og udover en hidsig isbjørn er også Maria Thelma Smáradóttir på den korte skuespillerliste.

  • ‘Arctic’ får premiere på Blockbuster den 17. juni 2019


ARCTIC | Official Trailer
ARCTIC | Official Trailer


Beautiful Boy

Nic er 18 år og ved at færdiggøre high school, mens han forbereder sig på at starte på college. På overfladen ligner han en helt almindelig fyr, men i al hemmelighed har Nic eksperimenteret med stoffer, siden han var 12 år. Og da han prøver methamfetamin for første gang, går Nic på kort tid fra teenager til dybt afhængig stofmisbruger.

Hans far, David, er rasende og må kæmpe med sin del af ansvaret i sønnens misbrug. Sammen starter de en sej kamp for at finde en vej ud af mørket. De to hovedroller i Beautiful Boy spilles af den rutinerede Steve Carell og stjerneskuddet Timothée Chalamet. Filmen er baseret på virkelige hændelser.

  • ‘Beautiful Boy’ er nu tilgængelig på Blockbuster


Beautiful Boy - Official Trailer | Amazon Studios
Beautiful Boy – Official Trailer | Amazon Studios


Usynligt hjerte

I det danske drama ‘Usynligt hjerte’ følger vi den unge kvinde Laura, som føler sig forfulgt af fortiden som pornoskuespiller i USA, og som forsøger at stable en ny tilværelse på benene. Hendes ekskæreste, Niklas, er tidligere stofmisbruger og holder en fødselsdagsudflugt for to mænd med Downs syndrom. Hans bror, teenageren Frederik, kæmper samtidig for anerkendelse i det testosteron-dyrkende hooliganmiljø. De tre menneskers skæbner griber ind i hinanden hen over et døgn i København.

  • ‘Usynligt hjerte’ får premiere på Blockbuster den 30. maj 2019


USYNLIGT HJERTE - Trailer (2019)
USYNLIGT HJERTE – Trailer (2019)


The Favourite

Periodedramaet ‘The Favourite’ foregår i 1708, da England var i krig med Frankrig, mens den smågale Dronning Anne sad på tronen. Hun hader at regere og vil meget hellere spise kage, lege med sine 17 kaniner og fjolle rundt. Men i et land splittet af krig forsøger alle at manipulere med majestæten.

Her kommer den politisk aktive Sarah ind i billedet. Hun styrer nemlig mere eller mindre landet fra sin herskerindes sengekammer. Status quo ændrer sig dog drastigt, da Sarahs unge, yndige og yderst ambitiøse kusine Abigail kommer til slottet. Det bliver starten på en bitter, blodig og fuldstændig skamløs rivalisering mellem de to kvinder.

  • ‘The Favourite’ får premiere på Blockbuster den 10. juni 2019


The Favourite | Officiel HD Trailer | 2018
The Favourite | Officiel HD Trailer | 2018


Kilde: Blockbuster presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button