Premiereaftenen på TV2 Nord’s nye helt egen kanal

| tirsdag 10. jan, 2012 09:28 | 0 Kommentarer

Sådan ser TV 2 Nord's nye logo ud

Kl. 18:00 den 11. januar går TV 2 Nord i luften med deres helt egen kanal til nordjyderne. Kanalen kan som alle de nye 24 timers regionalkanaler ses ukodet. 

TV 2 Nord starter den 11. januar kl. 00.00 med et ur, der tæller ned til deres første udsendelse, der som sagt starter kl. 18.00. Der lægges ud med et stort talkshow fra Mortens Kro i Aalborg med masser af spændende nordjyske gæster. Blandt gæsterne er musikeren Allan Olsen, teaterchef Morten Kirkskov, forfatteren Hanne Vibeke Holst, tv-vært Per Christiansen, Anne Kajser fra Slemme slemme piger samt mange flere.

Nyheder er der naturligvis også og desuden et specielt program om Jesper Steinmetz fra Washington. Endelig så er der premiere på et af de nye programkoncepter på kanalen, ‘Genbrugspladsen, Kaj og alle de andre’. Serien om genbrugspladsen følger livet på en genbrugsplads, hvor vi kommer helt tæt på de ansatte og de mange nordjyder, der hver eneste dag kommer på genbrugspladsen.

Fremover vil de nordjyske seere kunne se frem til en lang række spændende programmer. Det bliver blandt andet muligt at opleve den nordjyske natur, når programmet ’Off Road’ bevæger sig alle andre steder end på asfalterede veje. Naturvejleder Carsten Hansen har smidt en mountainbike og en kano på taget af en gammel Volvo og kører ud i naturen.

Derudover bliver nyhedsdækningen mere intens, end den nogensinde har været, lover kanalen. TV2/Nord sender fra kl. 9.30 til 23.00 på alle hverdage og i weekenden fra kl. 13.30 til 23.30. Den første nyhedsudsendelse sendes klokken 9.30 med en varighed på ca. fire minutter. Herefter sendes der nyhedsudsendelser hver time klokken halv hele sendetiden igennem på alle hverdage. 

Kilde: TV 2 Nord / Kanalhjørring.dk

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt