Branche-Nyt

POWER og Allente udvider partnerskabet med streamingløsning til erhvervskunder

Nu udvider den nordiske elektronikforhandler POWER og den nordiske TV-distributør Allente deres eksisterende samarbejde om salg af TV-pakker målrettet private kunder til også at omfatte erhvervskunder i Norge og Danmark. Fremover vil POWER tilbyde virksomheder Allentes streamingpakker, som indeholder et bredt udvalg af nyheder, sport og underholdning. Det udvidede samarbejde passer perfekt ind i begge virksomheders ambitioner om at vokse inden for kategorien B2B (business-to-business).

”POWER er en virksomhed i vækst med ambitioner for fremtiden, som har haft stor succes med Allentes streamingtjeneste til privatkunder. Vi ser, at efterspørgslen på streamingløsninger er stigende, også inden for erhvervssegmentet. Derfor er vi glade for at kunne tilføje virksomheder til vores nye og udvidede partnerskab med POWER. Nu kan endnu flere virksomheder tage del i vores brede udvalg af nyheder, sport og underholdning,” siger Magnus Creutz, B2B-direktør hos Allente.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Pubber, hoteller og kontorer

Partnerskabet mellem POWER og Allente er rettet mod tre forskellige erhvervskategorier:

  • Offentlig visning (pubber, barer, butikker og restauranter)
  • Hoteller og overnatningssteder (hoteller, campingpladser, krydstogtskibe osv.)
  • At Work (sociale opholdsområder i virksomheder)

”I dag er TV-underholdning nærmest blevet en forventet del af kundeoplevelsen. Derfor er POWER meget glad for at kunne tilbyde nordiske erhvervskunder en skræddersyet løsning sammen med Allente, der vil gøre hverdagen meget nemmere. POWER Bedrift er i kraftig vækst, og som elektronikforhandler er vi i en unik position til at kunne sammensætte gode produktpakker til vores kunder. Vi planlægger nogle meget attraktive tilbud,” siger Lars Storaas, Category Manager hos POWER Bedrift.

Enkel app-løsning

At kunne tilbyde TV-underholdning har hidtil medført store omkostninger for virksomhederne, både hvad angår installation og vedligeholdelse. Men da tilbuddet fra POWER er baseret på Allentes nye app, kræves der kun internetforbindelse og et TV for at få adgang til indholdet. Tjenesten indebærer også større fleksibilitet i valget af TV-kanaler, og den giver mulighed for at gennemse indholdet på en helt ny måde, sætte på pause og spole programmer tilbage samt se de udsendelser, man er gået glip af.

Læs mere om POWER og Allentes tilbud til virksomheder på www.power.dk/allente/

Kilde: Allente presse

I samme kategori

Back to top button