Branche-NytTV produktnyt

POWER lancerer hjemmekalibrering af tv

For at matche efterspørgslen på professionel tv-kalibrering lancerer elektronikkæden POWER nu som de første i detailhandlen muligheden for, at danskerne kan få foretaget kalibrering af deres skærm hjemme i stuen.

Efterspørgslen på professionel tv-kalibrering er støt stigende, hvilket i 2020 fik POWER til at udvide deres samarbejde med det amerikanske firma Portrait Displays, som leverer den nyeste og mest avancerede kalibreringsteknologi af tv.

Nu udvider elektronikkæden endnu engang deres produktsortiment og har indgået et samarbejde med virksomheden TV Kalibrering, som siden 2015 har udført professionelle kalibreringer af tv-skærme i private hjem.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”2020 var et historisk tv-år for POWER med en salgsfremgang på mere end 50 pct. Det fortsætter her i 2021. Vi sælger stadig større og bedre skærme, og danskernes krav til billedkvaliteten er støt stigende, og det har skabt et øget behov og efterspørgsel på professionel tv-kalibrering,” siger Sebastian Lillelund, der er salgschef for Lyd & Billede hos POWER, som fortsætter:

”Derfor lancerer vi nu i samarbejde med TV Kalibrering – som de første i detailhandlen – tre forskellige services af hjemmekalibrering. Her kan danskerne vælge lige præcis den kalibrering, som passer til deres behov. Du får unægtelig den bedste billedoplevelse i din hjemmebiograf eller ved din spillekonsol, hvis skærmen er kalibreret efter det hjemmemiljø, hvor den er placeret, så der eksempelvis tages højde for stuens lysforhold”.

 

Rigtig gengivelse af tv, film og spil

Den nye løsning med hjemmekalibrering sker i samarbejde med TV Kalibrering, som de seneste fem år har foretaget tv-kalibrering af skærme til film, flow-tv, gaming mm. med professionelt måleudstyr og software, som POWER benytter i deres butikker i dag.

”Når man skyder en Hollywood-film, bliver den optaget og redigeret efter de internationale standarder. Når filmen vises ude i stuerne, er det derfor vigtigt, at vi ser det billede, som filmskaberne vil have os til at se, hvis vi skal have den fulde oplevelse. Det samme gør sig gældende for nye spil til PlayStation 5 og Xbox Series X. Den helt rigtige og tiltænkte gengivelse fra producenterne kan man kun få, hvis ens skærm bliver kalibreret korrekt med det rette udstyr og software – og efter de forhold, hvor ens skærm står i hjemmet,” siger Thomas Ahlgren, indehaver af TV Kalibrering.

Under hjemmekalibreringen gennemgås også alle eksterne enheder såsom receivere, Blu-ray-afspillere, streaming-enheder som fx Apple TV, spillekonsoller mm.

”Ét er at kalibrere ens skærm til kabel-tv, men vil man have mest ud af ens kalibrering, så er det uhyre vigtigt, at signalet fra eksterne enheder via HDMI-indgangene er indstillet korrekt. Med nye videoformater som HDR10 og Dolby Vision vil en hjemmekalibrering sikre, at indholdet gengives optimalt – uanset om man ser film på Netflix eller på sin Blu-ray afspiller, Premier League-fodbold via kabel-tv eller spiller Assassin’s Creed på sin konsol. Det kan vi løse med vores hjemmekalibrering,” siger Thomas Ahlgren.

Hjemmekalibreringen foretages af TV Kalibrering og udføres med nyeste professionelle udstyr fra Portrait Displays® farvemåler og Calman-software, som tilbyder den mest avancerede måleteknologi på markedet.

Prisen ligger fra 1.999 kr. og er inklusiv et hjemmebesøg af en professionel tv-tekniker på 1,5-2,5 time, en unik kalibreringsrapport og evt. hjælp til indstilling af netværksindstillinger, opstart af tv’et, indstilling af kanaler mv.

Læs mere om de tre forskellige services af hjemmekalibrering på https://www.power.dk/magasinet/professionel-hjemmekalibrering/

Kilde: Power presse

Image

I samme kategori

Back to top button