Branche-Nyt

POWER bygger stort – åbner Danmarks største elektronikvarehus 11. november

Knap 5.000 m2. Det er størrelsen på POWERs kommende varehus for elektronik og hvidevarer, åbner i Ishøj 11. november. Varehuset bliver kædens største satsning siden åbningen af den første POWER-butik i Glostrup tilbage i 2015. En satsning, som går stik imod de generelle fremtidsudsigter i detailbranchen.

Hver dag byder på nye overskrifter i de danske medier om stigende inflation, historisk lav forbrugertillid, konkurser og et detailmarked i knæ. Men hos elektronik- og hvidevarekæden POWER er der ingen fod på bremsen. Netop nu indretter kæden en kæmpemæssig butik i Ishøj, som bliver det hidtil største varehus for elektronik og hvidevarer – ikke bare i POWER-regi, men i hele Danmark. Med butikken følger mindst 60 nye arbejdspladser og det største vareudvalg, som POWER endnu har kunnet fremvise i en enkelt butik.

– Jeg ser åbningen af varehuset i Ishøj som en manifestation af POWERs ambitionsniveau og vores position på det danske marked. Vi er en koncern i voldsom fremdrift. Vores omsætning er steget 1,2 milliarder i løbet af de seneste to år, og i 2021 øgede vi forretningen med 11% i et marked, som samlet set gik frem med kun 2%.
Så selvfølgelig skal vi også have Danmarks største varehus for elektronik og hvidevarer, siger Jesper Boysen, administrerende direktør i POWER.

Hidtil største Apple-butik – med reparation på stedet

De mange kvadratmeter giver nye muligheder i butiksindretningen. I stedet for blot at udstille dele af produktserierne kan brands som for eksempel Samsung, LG og Apple nu indrette hele afdelinger i POWER Ishøj som en slags ”butik-i-butikken” – populært kaldet shop-in-shop. POWER Ishøj får derfor Danmarks største Apple shop-in-shop inklusive mulighed for reparation af Apple-produkter på stedet. Jesper Boysen er begejstret for butikkens størrelse.

– Den giver helt nye muligheder. Selvfølgelig for vores leverandører, men ikke mindst for kunderne i POWER Ishøj, som bliver præsenteret for det største udvalg af varer, modeller og farvekombinationer, vi nogensinde har haft samlet på ét sted, siger Jesper Boysen.

”Nogle branchefolk og detaileksperter vil nok sige, at vi er godt tossede”

Foruden shop-in-shops får POWER Ishøj en kæmpe gaming-afdeling og et helt afsnit afsat til RePOWER-konceptet, hvor indleveret brugt elektronik og brugte hvidevarer bliver istandsat og solgt.
Men POWERs direktør glæder sig især over Ishøj-butikkens symbolske betydning i en tid, hvor detailbranchen ellers har det svært.

– POWER Ishøj er vores største satsning nogensinde. Uden tvivl. Og nogle branchefolk og detaileksperter vil nok sige, at vi er godt tossede, når vi åbner så stor en butik midt i en tid med stigende inflation, butikslukninger og stigende el- og energipriser. Men i POWER er vi kendt for at gå mod strømmen og finde vores egne veje – ikke mindst, når der er modvind. Og jeg er sikker på, at POWER Ishøj bliver en kæmpesucces. Jeg er faktisk ikke et sekund i tvivl, siger Jesper Boysen.

Kilde: Power presse

I samme kategori

Back to top button