Branche-Nyt

Power – bedste november i kædens historie

Sorte skyer og bange anelser var der rigeligt af, da POWER og resten af detailbranchen kiggede ind i Black Friday anno 2022. Men efter knap to uger med slagtilbud – og dagen før selve Black Friday – er krisesnak og ængstelighed afløst af store smil hos elektronik- og hvidevarekæden: POWER har p.t. en flot tocifret vækst i forhold til 2021.

Energikrise. Tårnhøj inflation. Rekordlav forbrugertillid og købelyst.
Krisesnakken har været over det hele i både medier og detailbranche i ugerne op til årets Black Friday. Men POWER har lavet en midtvejsstatus – og tallene er overraskende gode.

– Årets Black Friday har indtil videre været historisk. Intet mindre. Vi har aldrig oplevet, at der har været så stor – og så tidlig – interesse for Black Friday, som der har været i år. Det overgår alt, hvad vi tidligere har set, siger Jesper Boysen, der er direktør i POWER.

Elektronik- og hvidevarekæden tyvstartede Black Friday kampagnen allerede den 11. november med åbningen af POWER Ishøj, hvor der i løbet af en enkelt dag blev omsat for 36 mio. kroner. Og siden har kæden drypvis sat slagtilbud til salg både på webshoppen og i butikkerne i det, de kalder Black Week.
Resultatet har været den bedste november i kædens historie. Og en tocifret vækst i forhold til sidste år, som ellers var et rekordår i POWER.

Tendenserne i de varer, som kunderne i POWER køber i forbindelse med Black Friday, er anderledes i forhold til tidligere år.

– Vi oplever meget stor interesse for tørretumblere og vaskemaskiner i den mest energirigtige klasse – altså A+++. Danskerne tænker energirigtigt som aldrig før. Der er også stor efterspørgsel efter mobiltelefoner i mellemprisklassen. Airfryers er også et hit. Og så har vi haft en 100 % fremgang i de små pakker, der lige passer under juletræet – som fx høretelefoner, siger Jesper Boysen.

Han tør dog ikke spå om salget på selve Black Friday.
– Men en ting er sikkert. De seneste dages rekordsalg kan ingen tage fra os, siger direktøren.

På Black Friday – fredag den 25. november – åbner POWER-butikkerne allerede kl. 7, og der er tyvstart torsdag aften kl. 19, hvor POWER laver en online specialudgave af deres liveshopping-show med tv-værten Bubber som medvært.

Kilde: Pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button