TV-Nyt

Poul Erik Skammelsen bliver fast vært på TV 2 Nyhederne kl. 22:00

skammelsen TV2
Poul Erik Skammelsen bliver fra 10. marts vært på NYHEDERNE 22.00.
Fotos: Miklos Szabo / TV 2

Mere end 25 års nysgerrig og kompetent journalistik på TV 2, dækning af de største begivenheder i hele verden, korrespondentjob i Prag, Moskva og Washington, værtsopgaver på nyhedsmagasinet ”Dags Dato”, på TV 2 NEWS og flere af kanalens magasinprogrammer.

Navnet bag dette imponerende journalistiske bagkatalog er den 50-årige Poul Erik Skammelsen. Mandag 10. marts skifter han spor og bliver TV 2s faste vært på NYHEDERNE 22.00, der fra samme dag ændres i sin opbygning og udvider sendetiden.

– Poul Erik Skammelsen er det bedste eksempel på den nysgerrige og kvalificerede Journalist med stort ’J’, der stiller de rigtige spørgsmål for at gøre seerne klogere. I 22’eren får vi mere tid, så vi kan fortælle dagens væsentlige historier fra både den ene og den anden side. Det er blevet stadig vigtigere, at seerne får alle sider i en sag præsenteret, så de selv bliver i stand til at tage stilling, siger TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, og fortsætter:

– Poul Erik Skammelsen er i stand til at give den hele og fulde historie, hvilket er ambitionen for den nye udsendelse.

En længere udsendelse med plads til det hele
Fra 10. marts bliver 22-nyhedsudsendelsen på 27 minutter – fem minutter længere end i dag – inklusive sport og vejr, og den ekstra tid bruges på sammenhæng, overblik og baggrund.

Poul Erik Skammelsen bliver vært på NYHEDERNE 22.00 hver aften – året rundt – og får dermed også et stort ansvar for selve redigeringen af udsendelsen.

– Det er et privilegium at være med til at udvikle 22-udsendelsen, der nu bliver en stor TV 2-nyhedsudsendelse helt på linje med 19-NYHEDERNE, og som skal være med til at sætte nyhedsdagsordenen. Jeg har været på TV 2 i mere end 25 år og har lavet mange forskellige programmer. Og det er med ydmyghed og glæde, jeg går til den store udfordring at være med til at udvikle og præsentere de væsentligste nyheder for danskerne – hver aften, siger Poul Erik Skammelsen.

TV 2 vil være den relevante tv-kanal, der er centrum i danskernes liv. Med den samme vært hver aften vil 22-NYHEDERNE skabe et tættere forhold og en tydeligere forbindelse til seerne.

På TV 2 NYHEDERNE afløser Skammelsen nyhedsvært Peter Grønborg, der vender tilbage til TV 2 NEWS, hvor han overtager det anerkendte udenrigsmagasin ”Ellemann|Lykketoft” efter Poul Erik Skammelsen.

Første udsendelse med Poul Erik Skammelsen som vært på 22-NYHEDERNE bliver mandag 10. marts.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button