Smart Home produktnyt

Polk Assist – smarthøjtaler med Google Assistent

Polk Assist er en lille strømlinet højtaler og Polk betegner den først og fremmest som en musikhøjtaler. På trods af sit minimale ydre lover Polk Assist byder på et detaljeret og fyldigt lydbillede, som man forventer af en højtaler fra en traditionsrig hi-fi-producent som Polk Audio. Højtaleren har både indbygget Bluetooth og Chromecast, som gør det supernemt at streame musik, radio eller podcasts fra stort set enhver app som fx Spotify, TuneIn eller YouTube Music.

Hvis du har flere højtalere eller soundbars med Chromecast, kan du også bruge Polk Assist til at gruppere højtalerne og styre dem som et komplet trådløst multirumsmusiksystem.

Din stemme styrer alt

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Polk Assist er ikke bare en seriøs musikhøjtaler. Den er samtidig en komplet smartspeaker med indbygget Google Assistant – en intelligent stemmestyringsteknologi, som hele tiden lærer nyt om både dine behov og verden omkring sig. Vha. simple talekommandoer kan du tænde/slukke musikken, skrue op og ned, skifte nummer eller radiostation. Du kan naturligvis også få Polk Assist til at styre dit smarthome. Tænd og sluk dit tv eller dine Philips Hue-lamper, skrue op og ned for varmen på dine Nest-termostater, sæt et vækkeur, start et stopur, når du laver mad, få læst vejrudsigten højt, inden du står op, eller få svar på spørgsmål om hvad som helst på få sekunder. Du kan endda også synkronisere Polk Assist med din kalender og få den til at huske dig på dine aftaler. Det hele foregår ved blot at tale til Polk Assist, uden at du behøver at finde din smartphone eller tablet frem.

Polk Assist pris og tilgængelighed

Polk Assist findes i farverne Midnight Black og Cool Grey. Højtaleren blev lanceret i 2018, men er først for nylig blevet tilgængelig på det skandinaviske marked, hvor den forhandles af Power. Den vejledende udsalgspris er 1.599 kr.

Udover Polk Assist, så lancerer Polk også en Polk Command Bar. Denne er strømlinet soundbar, du kan betjene udelukkende med stemmen, denne er dog baseret på Amazon Alexa, som jo ikke snakker dansk. Den vejledende udsalgspris er 4499 kr. hos Power.dk

Kilde: Polk presse

Image

I samme kategori

Back to top button