TV-Nyt

Pokalfinale 2017: FC København – Brøndby IF på TV og Streaming

Pokalfinalen 2017 TV StreamingKr. Himmelfartsdag er traditionen tro dagen for den prestigefyldte finale i DBU Pokalen, et af de største slag i dansk fodbold, og i år venter et yderst særligt opgør af slagsen, hæderen står nemlig mellem rivalerne fra FC København og Brøndby IF.

Du kan se optakt fra 11.35 på TV3+ og Viaplay Sport Reklame-link og der er kampstart kl. 17:00.

Slaget om København, nyklassikeren og The New Firm. Derbyopgøret, der har historie tilbage til starten af 90’erne, har mange navne, men der er ingen tvivl om, at dette finaleopgør bliver noget helt specielt. De to mandskaber har tre gange dette forår stået ansigt til ansigt, og i disse kampe er det sammenlagt blevet til syv point til københavnerne og blot et enkelt point til de blågule fra Brøndby.

Generelt er det de senere år løverne, der har haft overtaget, når de hovedstadsrivalerne har tørnet sammen, og det skal Alexander Zornigers tropper forsøge at gøre en ende på ved at snuppe den store pokal for øjnene af FC København-spillerne og deres mange feststemte fans i Telia Parken.

En kulisse ud over det sædvanlige vil danne rammen, når en hæsblæsende og forhåbentligt både underholdende og dramatisk afslutning på pokalturneringen 2016/2017 finder sted.

I samme kategori

Back to top button