Radio og Podcast Nyt

Podcast nyt – What2Watch og F1 med Peter Nygaard & Felix Smith

Bauer Media styrket nu podcast porteføljen med to nye podcasts: ”What2Watch” samt ”F1 med Peter Nygaard & Felix Smith”.

What2Watch

Hvilke film og serier er det værd at bruge tid på, er ikke altid lige til at finde ud af og før man ved af det, har man nemt brugt et par timer på at scrolle på en streamingtjeneste.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

At kuratere og anbefale film og serier er ‘What2Watch’s fornemmeste opgave – ved video-anmeldelser, interviews og nu også som den første kultur-podcast hos Bauer Media. De tre værter på ‘What2Watch’ er nogle af landets mest kendte filmanmeldere/eksperter med mangeårig erfaring fra tv og radio, Ann Lind Andersen, Casper Christensen og Maria Månson.

‘Det er opløftende, at et kommercielt medie som Bauer Media – i en tid, hvor kulturjournalistikken generelt bliver nedprioriteret – vil være med til at løfte dækningen af film- og seriestoffet. Vi glæder os helt vildt til at lave en podcast om det vi ved mest om på en måde, der ikke er gjort før her hjemme’, siger Ann Lind Andersen.

F1 med Peter Nygaard & Felix Smith

Den anden nye podcast er ”F1 med Peter Nygaard & Felix Smith”. Peter er Danmarks mest erfarne Formel 1 journalist og han har som journalist og fotograf været til stede til stort set alle løb siden 80erne. I denne sæson runder han sit grandprix nummer 700. Peter har skrevet en lang række bøger om Formel 1. Han udgiver et ugentligt nyhedsbrev om sporten og driver Grand Prix Photo, som leverer fotos fra løbene til en række internationale medier. Han er i paddocken, omkring teams og kørere i hele Formel 1 sæsonen og har derfor et enestående indblik i verdens mest populære motorsport.

I sæsonen 2024 er der planlagt 24 løb rundt om i hele verden og efter hvert løb sætter Peter sig sammen med radio- og tv- vært og kæmpe Formel 1 fan Felix Smith for at vende, dreje, analysere og kommentere på alt det, de har oplevet on site og på tv. Det vil der fremover komme en 45 minutters podcast ud af.

”Der er mange, der snakker om Formel 1 med udgangspunkt i andre mediers dækning. Jeg vil sammen med Felix tage et spadestik dybere – det giver en anden og bedre indgangsvinkel, når man selv er til stede på banerne og taler direkte med de implicerede. Med Felix har jeg fundet den helt rigtige partner til at giver lytterne en unik tilgang til Formel 1. Han har den optimale kombination af viden, nysgerrighed og medieerfaring til at formidle en meget kompleks sport” siger Peter.

“Som Formel 1 fan er det en drøm der går i opfyldelse at få lov til at lave podcast med Peter Nygaard hver uge. Han er det menneske i Danmark der har set flest løb Live og han er et omvandrende løbsleksikon som jeg glæder mig til at gå på opdagelse i sammen med alle Danmarks Formel 1 entusiaster. Vi har en god kemi og elsker at tale om racerløb sammen” siger Felix.

Peter og Felix er gode venner, og har begge mange meninger om og holdninger til verdens vildeste sportsbegivenhed.

”What2Watch” udkommer første gang i ugen op til Oscar showet og vil fremover udkomme hver torsdag på alle populære podcast platforme. ”F1 med Peter Nygaard & Felix Smith” udkommer første gang den 28. februar og vil herefter udkomme hver onsdag.

Hos Bauer Media glæder COO, Tobias Nielsen sig over at kunne lancere de to nye podcasts: ’Podcast er blevet en vigtig del af vores kerneforretning og sidste år oplevede vi en positiv effekt på både lytning og efterspørgsel fra annoncører med nye podcast udgivelser som ”Fantino & Bonde” og ”Du er ikke alene” samt vores nye samarbejder med blandt andet ”Anders & Anders”. Vi tror på at efterspørgslen fra både lyttere og annoncører vil fortsætte med at stige de kommende år, så det er afgørende for os at teame op med de bedste værter i Danmark. Vi glæder os til nu også at udkomme med vores første kultur-podcast med holdet bag ”What2Watch” og så er jeg sikker på at Peter Nygaard sammen Felix Smith vil kunne give F1 fans et helt unikt indblik i hvad der foregår indenfor verdens mest populære motorsport i den nye F1 podcast’.

Kilde: Bauer Media presse

I samme kategori

Back to top button