Streamingnyt

Pluto TV lanceres i Danmark 18. maj – gratis streamingtjeneste med reklamer

Pluto TV er en gratis streaming-tv-tjeneste som er aktiv i en række andre lande. Nu kommer den til Danmark og  Norge og Sverige med start d. 18. maj.

Lanceringen i de skandinaviske lande sker i samarbejde med Nent Group, som kommer med deres Viafree indhold. NENT Group fungerer også som Pluto TV’s annoncesalgspartner i Sverige, Danmark og Norge.

Mere om Pluto TV Globalt og i Danmark

Med over 64 millioner globale månedlige, aktive brugere, der spænder over 26 lande på tre kontinenter, vil Pluto TV, der allerede er førende inden for free ad-supported streaming TV service sektoren i Europa, debutere i Norden og tilbyde to forskellige seervalg, alle gratis-to-stream, med flere end 210 kuraterede og eksklusive live, lineære kanaler og en Viafree on-demand sektion.

Pluto TV er en nem, gratis streamingoplevelse med let adgang, da registrering ikke er nødvendig. Pluto TVs kanaler vil omfatte indhold fra Paramounts brands og rettigheder, favoritprogrammer fra Viafree og tredjeparts indhold gennem partnerskaber med førende, internationale og lokale udgivere, broadcastere og distributører med det formål at levere konstant nyt og varieret indhold.

70 tematiske kanaler med indhold

Pluto TV i Danmark vil tilbyde flere end 70 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne tv, sport, nyheder og mere ved lanceringen. Indholdet inkluderer ikoniske titler fra Paramounts bibliotek, såsom Catfish, The TV Show, South Park og Dora the Explorer og filmkanaler med action, komedier og thrillere.

Derudover vil en ny udvidet on-demand gratis sektion, drevet af Viafree, indeholde de bedste lokale serier og populære serier som blandt andre Paradise Hotel, Masterchef DK og Familien fra Bryggen. Derudover vil tjenesten have indhold fra flere internationale partnere, som snart vil blive annonceret.

“Pluto TV i Norden er et eksklusivt tilbud. For første gang kombinerer vi den streaminglineære tv-model, der allerede har begejstret amerikanske og europæiske forbrugere, med en ny udvidet on-demand sektion, drevet af Viafree, for at tilbyde det bedste af internationalt og lokalt indhold i én tjeneste,” siger Olivier Jollet, General Manager og Senior Vice President, Pluto TV International. “Jeg er overbevist om, at Pluto TV vil fange de nordiske markeders og forbrugeres opmærksomhed og hurtigt blive et nyt mål for både for fans af kurateret indhold såvel som for kunder og partnere, der er interesserede i at investere i en ny og unik streamingtjeneste.”

Lars Mossing, Senior Vice President, Ad Sales i NENT Group: “Vi ser frem til Pluto TVs nordiske lancering den 18. maj. Seerne vil kunne nyde populære Viafree-formater som en del af Pluto TVs tilbud, mens vi er i stand til at tilbyde annoncører et attraktivt tilbud som platformens eksklusive reklamesalgspartner i regionen.”

Det er Nent Groups plan at Viafree tjenesten lukkes efterfølgende, når Pluto TV er kommet i gang.

På disse enheder kan du se Pluto TV

Pluto TV vil være tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten vil være tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc) via Pluto TV-browseren www.Pluto.tv, via app på Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Samsung, LG og iOS- og Android-apps, der er tilgængelige i Apple Store og Google Play.

Kilde: Pluto TV presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button