TV-Nyt

Pigerne fra Berlin – nu starter optagelserne til sæson 3

Den tyske serie Ku’damm, der på DR er vist med titlen Pigerne fra Berlin er vist i to sæsoner allerede. Det var henholdvis årene 56 og 59. Når serien vender tilbage med sin tredje sæson, så er vi rykket til 1963. Optagelserne er lige startet til den nye sæson.

I 1963 må Caterina Schöllack (Claudia Michelsen) og hendes tre døtre Monika (Sonja Gerhardt), Helga (Maria Ehrich) og Eva (Emilia Schüle) fortsat kæmpe med sociale begrænsninger og deres personlige kærlighedsdramaer.

Ægteskaberne hos tre Schöllack-søstre er vanskelige – på hver deres måde. Monika og Joachim (Sabin Tambrea) befinder sig i en dyb krise, da Monika rammes af en spont anabort og Joachim forsøger at bebrejde sig selv. Monika skynder sig at arbejde sammen med Freddy (Trystan Pütter) for at komponere en sang til sangerinnen Hannelore Lay (Helen Schneider) til Melodi Grand Prix. Helga overtager på sin side ledelsen af ??danseskolen i kort tid efter, at Caterina rammes af en bilulykke. Hun ansætter den argentinske danselærer Armando (Giovanni Funiati), og der udbryder en fyrig kærlighed mellem de to. Men har Helga styrken til at fjerne de borgerlige bånd i sit ægteskab med Wolfgang (August Wittgenstein)?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Eva udpressede sin mand professor Fassbender (Heino Ferch) og opbyggede et liv som galleriejer med sine penge. Men Fassbender begynder at rejse sig. Dette er en uholdbar situation for Caterina, og hun tager sagerne i sine egne hænder – uden at vide, hvilken nedadgående spiral hun trækker sin datter ind. Tilfældigt møder Caterina Fritz Assmann (Uwe Ochsenknecht) igen og hun kæmper også med spørgsmålet om, hvorvidt hun kan videregive stafetten til den næste generation.

Der er ikke sat tidspunkt på i forhold til premiere på ZDF eller DR.

Kilde: ZDF

Læs også


I samme kategori

Back to top button