Lyd produktnyt

Philips Fidelio B97 – Soundbar med Surround-on-demand

Philips Fidelio B97-soundbar er Philips på en lydoplevelse, der matcher de stadig større tv derhjemme i stuerne, så du kan blive omgivet med surroundlyd.

Philips Fidelio B97 er en tynd, 7.1.2 multi-kanals soundbar, som både har Dolby Atmos Elevation drivers
og Philips Fidelios Surround-on-demand-teknologi.

Philips B97 surround

Surround-on-demand betyder, at B97 har to højtalere, som kan tages af soundbaren: Sidder de på, fungerer de
som en del af venstre og højre kanal. Tages de af, så placeres de i rummet og virker som selvstændige surroundkanaler, så lyden får et biografagtigt udtryk.

Philips Fidelio B97

B97 har 17 drivere inklusiv otte ovale basenheder med refleksporte til 1”x3.5’’ bas/mellemtone-drivere. I hver af de aftagelige højtalere er der placeret en oval driver og den arbejder med et andet sæt drivere i henholdsvis venstre- og højrekanal, når højtalerne er sat sammen med soundbaren. Desuden indgår to andre drivere i centerkanalen.

Der er placeret seks 19 mm kuppeldiskanter i de to aftagelige højtalere: to i hver, som sender lyden op – plus en som sender den til siden.

I selve soundbaren er der to, som sender lyden til siden – og de sluttes automatisk til, når de to højtalere i siderne er fjernet.

For at give den totale lydoplevelse, er B97 også forsynet med en vinklet, opadvendt 2.5” Dolby Atmos Elevation-enhed. Samt mestrer de laveste basfrekvenser ned til 35Hz.

Masser af features
Du får kompabilitet med både Dolby Atmos og DTS:X – og B97 er ét af de første produkter fra Philips Sound med IMAX-certifikat.

Nem tilslutning sker via dobbelt HDMI 2.1-stik til eARC og 4K. B97 har også trådløs forbindelse via Bluetooth og Apple AirPlay ligesom soundbaren indgår i Philips Wireless Home-system, så du nemt kan få trådløs multirums-musik via DTS Play-Fi.

Philips Sound app gør det nemt at installere og betjene den, og soundbaren kan talestyres via Google Assistant og Amazon Alexa.

Vejledende udsalgspris: 9.999 kroner. Hvor er Philips Fidelio B97 billigst lige nu? Klik her 

Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button