Branche-Nyt

Philips 2016 TV – fokus på HDR og Ambilight

2016 UHD-fjernsynene fra Philips (TP Vision) vil alle kunne vise HDR; High Dynamic Range, som betyder, at du får lysere hvidt og mørkere sort.

– Men det er ikke kun til film og programmer, som er produceret i HDR: Vi introducerer også en ny HDR Upscaler, som »løfter« alt indhold op til HDR-niveau, fortæller nordisk salgsdirektør Henrik Kyhl.

Samtidig er Philips’ unikke Ambilight-baggrundsbelysning standard i UHD-sortimentet, bortset fra modellen 6101.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

En anden fast feature fra 6400-serien og op er styresystemet Android TV(TM) med en ny udgave med bl.a. Quad Core-processor og endnu flere samarbejdspartnere inden for gaming og streaming.

clip image001De nye Philips UHD TV spænder i skærmstørrelse fra 109 cm (43”) til 190 cm (75”). High-end-modellerne 8901 og 8601 er netop sendt på markedet, og de får i andet kvartal følgeskab af serierne 6101, 6401, 6501, 7101 og 7601.

Herunder finder du TP Visions presse præsentation af de enkelte modeller.

Philips AmbiLux_8901_1

Philips 8901: AmbiLux, toppen af Ambilight

Philips 65” 8901 AmbiLux TV, som netop er lanceret, er topmodellen i 2016 takket være et ultra skarpt UHD-billede, HDR+-kapabilitet og et ægte europæisk design kombineret med det unikke AmbiLux-system med ni små pico-projektorer på bagsiden, som udvider skærmens billede til at fortsætte på bagvæggen med fine detaljer og kontrast.

Philips 8601

Philips 8601: Suveræn lyd, design og billedkvalitet

Supertynde – blot 17 mm – 8601 leverer den bedste lyd af samtlige fjernsyn fra Philips takket være et kraftfuldt, 50W innovativt lydsystem. Det har indbygget 16 micro-højtalere og to Neodymium-bashøjtalere. Højtalerne er placeret i to tynde, smukke »stænger« i poleret mørk krom. De sidder elegant på siden af fjernsynet – men kan også placeres på gulvet i en ekstra fod. Der er Ambilight på fire sider, som sammen med en supertynd ramme og en buet fod får fjernsynet til at svæver omgivet af en glorie af lys.

Det nye Premium Colour-system kombinerer farvepaletten Wide Color Gamut – med et lysoutput på 700 Nits – med 2250 billioner farver, så resultatet bliver mættende farver uden at hudtonerne komme til at se unaturlige ud.

Modellen 8601 har også den nyeste udgave af Philips’ Android TV(TM) med den kraftfulde Quad Core-processor.

Philips 7601

Philips 7601: Midtersegmentet med features som en topmodel inklusiv den forrygende HDR Premium-billedkvalitet.

Philips 65” 7600 TV er første eksempel på, at 7000-serien får features som 2D Micro-Dimming Premium og Bright Pro Premium, som ellers har været forbeholdt topmodellerne i 9000-serien.

2D Micro-Dimming Premium-teknologien gør at LED-baggrundsbelysningen inddeles i 128 seperate zoner, som reguleres hver for sig, mens Bright Pro Premium gør det muligt at et område kan belyses med op til 700 Nits – til sammen betyder det eminent billedkvalitet.

Brugen af Perfect Pixel UHD-motoren – som ellers har været forbeholdt topmodellerne – giver et flot og detaljeret billede. Uanset kilden, så opskaleres indholdet til flotte UHD-billeder på skærmen. Det nye Premium Colour-system kombinerer farvepaletten Wide Color Gamut med 2250 billioner farver, så resultatet bliver superbe, levende og naturlige billeder – og model 7601 kan levere 2.600 pixels per tomme.

Perfect Natural Motion gør, at bevægelser (eksempelvis sport) vises som flydende, skarpe, behagelige og superskarpe billeder på skærmen.

Topkvaliteten omfatter også et europæiske design med en high-end-ramme i metal og elegante hjørnefødder suppleret med Ambilight-baggrundsbelysning på tre sider, så du får en forrygende seeroplevelse.

Philips 7101

Philips 7101 og 7181: HDR+ kombineret med innovativt design

Philips 7101 og 7181 drager nytte af en række avancerede teknologier fra Philips, så begge modeller – der er HDR+ kompatible – kan levere 2.000 pixels per tomme.

Premium Colour i kombination med farvepaletten Wide Color Gamut med 4 billioner farver skaber farvemættede, men stadig naturlige farver. Der er LED-sidebelysning, Micro Dimming Pro, Perfect National Motion og sammen med den kraftfulde Pixel Precise UHD-motor betyder det rolige, rystefrie bevægelser og et ultraskarpt UHD-billede – uanset hvilken kilde, indholdet kommer fra.

clip image001Der er Android TV(TM) og Quad Core-processor og en fjernbetjening med tastatur giver nemt navigation mellem indhold og apps.

Philips’ fokus på fremragende lyd og innovativt design ses tydeligt i 7181-modellen, som bl.a. har en central fod og en kraftfuld, strømlinet højtaler, som placeret under skærmen giver 45 watt.

7101-serien har et minimalistisk udseende med indbyggede højtalere og et båndagtigt metaldesign af fødderne. Den mørke metalramme sammen med Ambilight på tre sider gør fjernsynet smukt at se på uanset om det er tændt eller slukket.

Philips 6561 og 6501: Ambilight på op til tre sider, europæisk topdesign og HDR+ løfter midtersegmentet

Philips 6500 UHD TV er topmodellerne i 6000-serien, og betyder et markant løft i både ydeevne og design. Fjernsynet har imponerende 1.800 pixels per tomme.

Den kraftfulde Pixel Precise Ultra HD-motor giver et superskarpt og naturligt billede uanset kilde. Micro Dimming Pro overvåger 6.400 zoner på skærmen, så kontrasten bliver optimal og der skabes dyb sort og lysere hvid. UHD-panelet og Perfect Natural Motion sikrer at billeder med bevægelse vises med fremragende klarhed og overgange, hvilket gør disse HDR+ kompatible fjernsyn til det perfekte valg, hvis du har en forkærlighed for film og sport.

Med den nyeste udgave af Android TV(TM) med en Quad Core-processor, og  en fjernbetjening med tastatur, som gør det nemt at skrive og navigere, kan Philips 6500-serierne nemt blive omdrejningspunktet for styringen af underholdningen i hjemmet. Model 6561 har også UHD og Ambilight på tre sider, mens model 6501 har Ambilight på to sider.

En imponerende buet fod, en tynd ramme og kvalitet finish i metal gør, at 6500-serien ubesværet vil passe ind et ethvert moderne miljø.

Philips 6401: Ultra HD med HDR+, Ambilight og Android TV(TM)

Philips 6401 UHD tilbyder et hav af teknologier fra Philips – men til midtersegmentets priser.

UHD-fjernsynene er HDR+ kompatible og giver billeder, som er smukke, livagtige og kontrastrige takket være Pixel Plus Ultra HD-motoren, som i kombination med Micro Dimming Pro sørger for, at selv de mest krævende sekvenser er behageligt glidende og skarpe.

6401-serien bliver den billigste serie med Ambilight, som er på to sider, så seer-oplevelsen styrkes og kontrasten øges. Android(TM) Smart TV er også med og giver adgang til et hav af spil og apps, Quad Core-processorer gør det hurtigt at navigere og spille spil. Et moderne design i mørkt metal og en tynd fod er med til at gøre dette fjernsyn særdeles eftertragtet.

Philips 6101: UHD og HDR+ til alle

Philips 6101-serien hører til i den billigere ende og gør det muligt for et beskedent budget at opleve UHD-kvalitet. At der også er Pixel Plus Ultra HD gør, at du kan se skarpe, naturlige UHD-billeder uanset kilde – også når du opskalerer indhold.

Micro Dimming og LED-baglyset optimerer kontrasten og lysstyrken, så det er muligt at HDR+ kompabilitet, mens Natural Motion gør, at selv scener med hurtige bevægelser står klare og skarpe.

6101 har også Philips Smart TV med adgang til catch-up-tv, film, spil og andre tjenester – både gratis og mod betaling.

Kilde: TP Vision presse

I samme kategori

Back to top button