Branche-Nyt

Peter Palshøj fylder 50 år i dag

Han er kendt som studievært på TV3’s Formel 1-dækning og som konferencier på Bøgescenen under Smukfest. Den 30. december fylder Peter Palshøj 50, mens han lader op til en ny F1-sæson og slapper af med den musik, der gjorde ham landskendt allerede i 0’erne.

Peter Palshøj er uddannet journalist, hvor en praktikplads på DR’s Børneradio gav ham fodfæste på P3. Med en solid erfaring i at lave både radio og TV til børn blev han ansat på P3’s rytmiske redaktion, og han blev hurtigt en velkendt stemme blandt musikelskere gennem Trax Live, hvor koncerter med upcoming navne som blandt andet Carpark North, blev sendt direkte fra spillesteder over hele landet.

I år 2000 var han vært og en hjørnesten på dét hold, der opfandt P3 Guld. Sideløbende med musikken var han i tre år vært på Godmorgen P3, og sammen med Adam Duvaa Hall lavede han formiddagsprogrammet Rio Bravo, indtil han i 2008 – til stor overraskelse for mange – sagde ja til at blive TV-vært på TV3 Sport.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Han begyndte som vært på ONSIDE, og da TV3 i 2009 købte rettighederne til Formel 1, satte han sig for at gøre danskerne vidende om motorsportens kongeklasse med udgangspunkt i fascination og nørderi. I selskab med Nicolas Kiesa bliver indviklet højteknologi forklaret og foldet ud, så enhver med bare en smule interesse for sporten kan forstå det.

Siden 2006 har Peter Palshøj været vært på Bøgescenen under Smukfest, hvor han både evner at formidle benhård praktik og binde musikprogrammet sammen i øjenhøjde med det festglade publikum.

Og når der ikke er benzin eller beat på programmet, så har han en stor passion for computerspillet PUBG og forespørgselsdebatter i Folketinget.

Kilde: Nent Group presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button