TV-Nyt

Peter Ingemann klar med nyt boligprogram på TV 2

beliggenhed TV2
Boligeksperterne Sara Lygum og Peter Ingemann klæder danskerne på til at gøre en god bolighandel i “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”.
Fotos: Mastiff / TV 2

Foråret er på vej, og “Til-salg”-skiltene begynder igen at pible frem i det danske boliglandskab. Efter flere år med strid modvind oplever flere steder i landet, at der for alvor er begyndt at komme gang i boligmarkedet igen. TV 2s nye boligprogram “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” klæder danskerne på til at gøre en god bolighandel og giver samtidig et indblik i, hvor langt pengene rækker i dagens boligmarked.

– ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” er et nyt boligprogram, der har meget på hjerte. Vi vil både hjælpe de folk, der er faret vild på det danske boligmarked, og give seerne hjemme i stuerne konkrete råd om, hvad man skal være opmærksom på i en bolighandel. Endelig vil vi komme med tips til, hvordan man får en god handel i hus, fortæller TV 2-redaktør Mette Heiberg.

Hun er ansat til at skabe moderne og inspirerende livsstilsprogrammer, som er et stort indsatsområde for TV 2s hovedkanal.

Fra Horsens til Holbæk
I seriens otte programmer drager de to værter, den rutinerede Peter Ingemann og ejendomsmægler og værtsdebutant Sara Lygum, rundt i hele landet. Her hjælper de – med al deres erfaring og ekspertise – boligsøgende danskere med at finde drømmeboligen på et udfordrende boligmarked.

Der kan være mange årsager til, at de medvirkende har brug for eksperternes hjælp. Nogle har svært ved at gennemskue boligmarkedet, mens andre har ledt forgæves i årevis og er måske urealistiske i deres boligjagt. Men uanset årsagen er det Peter Ingemann og Sara Lygums opgave at præsentere hvert par for de tre bedste bud på deres drømmebolig

Undervejs i programmet får både de medvirkende og seerne hjemme i stuen tips til ting, man skal være opmærksom på i et boligkøb – lige fra tagets tilstand til fugt i kælderen. Men samtidig får man også gode råd til, hvordan denne viden kan omsættes til kroner og øre i en forhandlingssituation.

Hvis det lykkes Peter Ingemann og Sara Lygum at finde drømmeboligen, hjælper de også de medvirkende til at gøre en god handel. Der bliver lagt en strategi for forhandlingen, og målet er at få enderne til at mødes, så de medvirkende i sidste ende står med nøglen til deres kommende hjem.

”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” har premiere torsdag 6. marts kl. 20.00.

I samme kategori

Back to top button