TV-Nyt

Peter Ingemann er i gang på TV 2

Peter Ingemann tv2
Peter Ingemanns nye program hedder “Nybyggerne” og har premiere til efteråret på TV 2.
(Foto: Henrik Hammel / TV 2)

En af Danmarks mest populære tv-værter, 40-årige Peter Ingemann, har haft sin første arbejdsdag hos TV 2. I foråret annoncerede den mangeårige vært for “Hammerslag”, at han efter næsten 200 programmer var klar til nye udfordringer på TV 2. Nu er han i gang på sin nye arbejdsplads og har lige nu travlt med optagelserne til et nyt og ambitiøst boligprogram, som bliver en af TV 2s helt store satsninger i efteråret.

– Jeg har glædet mig rigtig meget til at trække i arbejdstøjet for TV 2, og mit første program er lige præcis så sjovt og spændende, som jeg havde håbet på, siger Peter Ingemann, der i disse uger er på optagelser i Kolding.

Peter Ingemanns nye program hedder “Nybyggerne”. Her følger han og et stort tv-hold fire meget forskellige par, som alle har taget imod en kæmpe udfordring: At færdigbygge og indrette hver deres typehus så spændende og kreativt som overhovedet muligt på et begrænset budget og på bare ni uger. Og parrene knokler løs, for vinderne får en usædvanlig stor præmie: Nemlig det hus, som de selv har skabt. Og dermed muligheden for et nyt liv.

– Jeg har jo lavet masser af programmer med huse før. Men “Nybyggerne” er alligevel helt anderledes. De fire par har rigtig mange gode og sjove idéer, som jeg er sikker på kan inspirere seerne. Og så er det både sjovt og nervepirrende at se, hvordan amatører griber så stort et byggeprojekt an, siger Peter Ingemann.

Hos TV 2 glæder programchef Sune Roland sig over, at Peter Ingemann er kommet godt i gang:

– Peter er en fantastisk dygtig vært, som vi har set frem til at få med på vores stærke værtshold. Med sit jyske lune, interessen for almindelige danskere og hans store viden om bolig og byggeri er Peter den helt perfekte vært til “Nybyggerne”, som vi forventer os rigtig meget af, siger Sune Roland.

”Nybyggerne” er kun startskuddet på samarbejdet mellem Peter Ingemann og TV 2. Der er allerede nu andre ideer på tegnebrættet, hvor Ingemann kommer til at spille en væsentlig rolle.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button