TV-Sport

Peter Grønborg bliver fodboldkommentator på Viaplay

Viaplays faste Champions League-vært Peter Grønborg kommer fremover også til at optræde i rollen som kommentator i kampe fra Premier League.

Næsten syv år nåede Peter Grønborg at kommentere fodbold, inden han skiftede de store stadioner ud med rollen som vært. Peter Grønborg sad sidste gang i kommentatorboksen tilbage i november 2006, hvor Valencia spillede mod Real Madrid i en 0-1-kamp med ikonet Raul som målscorer. Dengang var Michael Laudrup ved hans side som medkommentator, og det er også Laudrup, der er med som ekspert, når Peter Grønborg får Premier League-kommentatordebut på Viaplay den 30. oktober på Tottenham Hotspur Stadium, hvor Pierre-Emile Højbjerg og Tottenham får besøg af Manchester United.

”Jeg har verdens bedste job, men hvis der er noget, jeg godt kan savne indimellem, så er det at være ude og mærke den helt særlige nerve i de store kampe. Så jeg glæder mig virkelig til at kommentere igen,” udtaler Peter Grønborg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Peter Grønborg fortsætter som frontfigur på Champions League-dækningen, hvor han hver runde assisteres af blandt andre Michael Laudrup, Preben Elkjær, Jan Mølby, Jesper Grønkjær, Per Frimann, Martin Jørgensen og Stig Tøfting. Seerne vil også fortsat kunne opleve Grønborg som vært på Premier League på Viaplay i løbet af sæsonen.

Peter Grønborg får debut i Premier League-kommentatorboksen den 30. oktober på Tottenham Hotspur Stadium, når Tottenham får besøg af Manchester United. Kampen kan ses på Viaplay og TV3+ fra kl. 18.00.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button