Streamingnyt

Partisan

- ny Viaplay thrillerkrimi serie med Fares Fares i hovedrollen

Den 16. august har Viaplay Originalen ’Partisan’ premiere på Viaplay. I hovedrollerne ses Fares Fares og Johan Rheborg. Fares Fares er bl.a. er kendt som Carl Mørks assistent Assad i Afdeling Q-filmatiseringerne, hvor han spiller sammen med Nikolaj Lie Kaas. ’Partisan’ er en thrillerkrimi, der er instrueret af Amir Chamdin og består af fem episoder.

Serien udspiller sig i det idylliske Jordnära; et indhegnet landbrugsfællesskab med et tilsyneladende perfekt ydre, hvor vi følger Fares Fares i rollen som Johnny. Men da Johnny opdager, at alt ikke er, som det skal være, vækkes et instinkt til live i ham, som han ikke kan negligere.

”Partisan var ekstrem sjov at lave, og jeg er meget tilfreds med, hvordan serien har formet sig og fået sit eget liv. Man kan aldrig være helt sikker på, at det man arbejder på, bliver som man ønsker det, og at resultatet lever op til forventningerne, men i dette tilfælde kan jeg godt garantere, at seerne har en spændende serie i vente”, siger Fares Fares.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ud over sin medvirken i filmatiseringerne af Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-romaner har Fares Fares blandt andet medvirket i Hollywood-produktionerne ’Rogue One: A Star Wars Story’ og ’Westworld’ samt serien ’Chernobyl’, der er nomineret til 19 Emmy-priser. Amir Chamdin har tidligere instrueret blandt andet serien ’Drøm’ og spillefilmen ’Cornelis’.

Partisan produceres af Warner Bros., som blandt andet også har produceret serien ’Elsk mig’ til Viaplay. Johanna Wennerberg er producent i samarbejde med Fares Fares, der er kreativ producent.

’Partisan’ får premiere på Viaplay i hele Norden den 16. august og består af fem episoder. De to første episoder frigives på premieredagen.

Partisan | Official Trailer | A Viaplay Original
Partisan | Official Trailer | A Viaplay Original
Kilde: Nent Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button