Streamingnyt

Partisan – ny Viaplay originalserie med Fares Fares

Efter flere store internationale succeser og en rolle som Nikolaj Lie Kaas’ sidekick i Afdeling Q-filmatiseringerne får Fares Fares nu hovedrollen i en svensk tv-serie. Den nye Viaplay Original Partisan udspiller sig i det idylliske Jordnära; et indhegnet landbrugsfællesskab med et tilsyneladende perfekt ydre, hvor vi følger Fares Fares i rollen som Johnny. Partisan er instrueret af Amir Chamdin og har nordisk premiere på Viaplay i 2020.

”Jeg har længe gerne ville lave noget på svensk, da der var gået et stykke tid siden sidst, og Amir og jeg har forsøgt at få lov til at arbejde sammen i evigheder, men vi kunne ikke finde det helt rigtige. Så kom Amir med Partisan og efter et par møder, var der ingen tvivl om, at det her måtte jeg bare gøre,” siger Fares Fares.

Nordic Entertainment Groups (NENT Group) fokus på egenproduktioner fortsætter med op til 20 nye premierer hvert år, og Partisan er en del af satsningerne med Nordens største stjerneskuespillere. Optagelserne er allerede begyndt og fortsætter henover sommeren.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Partisan ligner ikke noget af det, jeg har lavet tidligere. Da Fares kom ombord, var det ikke bare drømmen om at arbejde med en af verdens bedste skuespillere, der gik i opfyldelse, men også at man endelig kan se Fares Fares i hovedrollen i en svensk krimi- og thrillerserie,” siger Amir Chamdin.

Partisan produceres af Warner Bros., som blandt andet også har produceret Elsk mig til Viaplay. Producent er Johanna Wennerberg og kreativ producent er Fares Fares. Partisans fem episoder har nordisk premiere på Viaplay i løbet af 2020.

”Partisan er en unik krimi-thriller med et højaktuelt underliggende tema og et utrolig stærkt cast. Vi hos Viaplay er utrolig stolte af at få mulighed for, sammen med Amir Chamdin og Warner Bros., at producere denne fantastiske serie, som kommer til at overraske seerne på mange måder,” siger Fredrik Ljungberg, SVP Originals.

Fares Fares har blandt andet medvirket i filmatiseringerne af Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-romaner, Hollywood-produktionerne Rogue One: A Star Wars Story og Westworld samt serien Chernobyl, der er nomineret til 19 Emmy-priser. Amir Chamdin har tidligere instrueret blandt andet Viaplay Original-serien Hassel og spillefilmen Cornelis.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button