Paradise Hotel 2012 starter 23. januar

| mandag 09. jan, 2012 12:58 | 0 Kommentarer

Nu åbner TV3 atter dørene til Paradise Hotel. En sæson, der bliver den både bedste, mest spektakulære og overraskende, TV3 endnu har budt på af de sidste års mest succesfulde reality-program på dansk tv. I år medvirker mødre til deltagerne, og det går absolut ikke stille af sig, når mødrene begynder at blande sig i både fester og dates mellem de unge mennesker. Oplev eksempelvis, når Linse og datteren Stephanie checker ind!
Paradise Hotel 2012 TV3 Deltagerne er smukke, festglade og veltrænede drenge og piger med masser af selvtillid og stor attitude. De står foran deres livs oplevelse i Mexico, hvor der venter både dem og seerne masser af overraskelser. For uventede gæster og ekstreme karakterer checker ind i år, hvor TV3 i den grad har videreudviklet det populære program med nye twists og overraskende ceremonier, som chokerer deltagerne, da det går op for dem, at det aldrig har været sværere at forudsige spillets gang.

På hotellet opstår der i denne sæson som altid både dybe venskaber og ægte kærlighed. Hverdagen på hotellet er fyldt med hede stunder ved poolen og de sjoveste fester, men det hele krydres med nye twists og vilde ceremonier, der overrasker alle deltagerne. Chokbølger sendes gennem luksushotellet, når dilemmaerne sættes på spidsen, og gæsterne i spillets ånd må tage uventede og ikke altid lige populære beslutninger.

Der bliver igen i denne sæson lavet aftaler, lovet troskab, svigtet, flirtet og manipuleret på kryds og tværs. Alt sammen i kampen om at få en partner og nå til finalen, hvor kampen står om 500.000 danske kroner. Men også i år er finalen noget anderledes, end gæsterne forestiller sig…

Og som noget helt nyt i år kan du efter hvert afsnit af Paradise Hotel på tv se Paradise After Dark på tv3.dk. Her følger værten Jeppe Voldum op på dramaet, romancerne og festerne på hotellet. Han går helt tæt på de nye deltagere, inden de checker ind i paradiset, og snakker med de udstemte om, hvad der gik galt, når de må forlade hotellet. Se med på tv3.dk mandag til torsdag efter Paradise Hotel.

TV3 glæder sig til endeligt at kunne præsentere den nye sæson af reality-successen Paradise Hotel – nu med mor! Og den store premieredag er mandag den 23. januar kl. 22.00, hvor TV3 viser første afsnit af den nye sæson. Og vi sender som altid mandag – torsdag kl. 22.00 på TV3.

Kilde: TV3 Nyt

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt