Branche-Nyt

Panasonics Blu-Ray harddisk optager til kabel-tv på trapperne i danske butikker

Panasonic DMR-BCT820EG test / anmeldelsePanasonics Blu-Ray/harddisk optagere til kabel-tv har vakt en del omtale selv om de ikke forhandles officielt af Panasonic i Danmark, så meget at DIGITALT.TV selv købte et eksemplar af topmodellen DMR-BCT820 hjem fra Tyskland til en anmeldelse under danske forhold.

Nu har Panasonic så besluttet sig for at sælge denne og den lidt billigere model DMR-BCT720 i udvalgte danske butikker, nemlig i  Panasonic-centrene. Det skriver recordere.dk. Der bliver udelukkende tale om kabel-tv udgaven  DMR-BCT og ikke modellerne til antenne eller parabol.

Panasonic DMR-BCT820 overbeviste os klart her på DIGITALT.TV da vi anmeldte den. Der har været lidt problemer med Stofa kanaler tidligere, men disse er løst, så den må klart anses for at være det bedste valg, hvis du vil have det bedste på markedet indenfor Blu-Ray/harddisk optagere til kabel-tv.

Modellen, der kommer til salg  i slutningen af april i de danske Panasonic centre, bliver præcis den samme som sælges i Tyskland, uden danske menuer og danske smart tv tjenester som Netflix. Det er reelt det eneste minus ved produktet.

Læs vores anmeldelse af Panasonic DMR-BCT820 her

I samme kategori

Back to top button