Branche-Nyt

Panasonic tv med 2 tunere

Panasonic VT60
Panasonic VT60 – et af de 2013 tv med 2 tunere

Panasonic har i dag præsenteret deres 2013 modeller og flere af disse  kommer udrustet med dobbelt tv tuner der muliggør bedre PVR via USB harddisk, samt streaming af tv til smartphone eller tablet. Det skriver flatpanels.dk

De relevante modeller der kommer med twin tuner bliver Panasonic ZT60 og VT60 plasma-modellerne samt WT60 og DT60 LED-modellerne.

Twin tuner i fladskærme er blevet mere og mere relevant, efter de fleste fladskærme i dag har mulighed for optagelse af tv på en ekstern USB harddisk. Imidlertid er det først nu her i 2013, der ser ud til at ske noget for at gøre PVR funktionen mere brugervenlig. For med kun 1 tuner i fladskærmen har det hidtil ikke været muligt at se et program og optage noget andet samtidigt, ligesom det heller ikke har været muligt at optage 2 ting på samme tid.

Ved at tilføje 2 tunere i fladskærmen giver Panasonic nu mulighed for at undgå eksterne tv-bokse eller harddiskoptager.

Panasonic lover følgende muligheder på de 2013 modeller der kommer med 2 tunere:

  • Optage et tv-program alt imens man ser et helt andet.
  • Optag to tv-programmer samtidig (kræver USB 3.0 harddisk).
  • Se to tv-programmer side-om-side på tv-skærmen.
  • Se et tv-program på tv-skærmen og stream et andet tv-program til en smartphone eller tablet i hjemmet (en funktion der også ses på Panasonic Blu-ray/harddisk optageren vi tidligere har anmeldt.)
  • Se et tv-program i et lille vindue i hjørnet, alt imens man zapper imellem andre tv-kanaler.

Kilde: Flatpanels.dk

I samme kategori

Back to top button