Parabol-TV

Panasonic sender live fra Stockholm Open i 3D

Panasonic og If Stockholm Open har indgået et partnerskab, der muliggør Nordens første live-sending af 3D-tv. Kvartfinalerne, semifinalerne og finalen sendes live via satelit. Se Roger Federer træde ud af skærmen direkte i din stue. 
 
Årets udgave If Stockholm Open bliver i år ekstra interessant, da spillere som Federer og Robin Söderling deltager, men især også fordi de kan opleves i 3D med den første nordiske sending af 3D-tv – live.
-”Panasonic er en af frontløbere inden for 3D, og sport er virkelig et område, hvor 3D kommer til sin ret,” fortæller Andrea Gisle Joosen, Managing Director for Panasonic i Norden. ”Efterspørgslen på 3D-teknik stiger fra dag til dag, og det er ikke længere et spørgsmål om, men hvornår 3D-teknologien bliver standard-udstyr i alles stuer”.
 
-”Det er utroligt spændende med de nye muligheder, men først og fremmest er det en gave for alle tenniselskere”, fortæller Jonas Björkman, tidligere professionel tennispiller og nu ansvarlig for If Stockholm Open. ”Vores mål er at skabe et arrangement, som alle kan opleve og ved hjælp af 3D-formatet kan man nyde tennissen på en helt anden måde, når man ikke har mulighed for at være på stadion.”
 
Panasonic skaber tv-historie 
Det er over 50 år siden af de første tv-sendinger fandt sted i Danmark. I begyndel-sen af det nye årtusinde blev de første HD-kanaler sendt og nu i 2010 præsenterer Panasonic den første 3D-livesending fra French Open og US Open i tennis. Og nu kommer den den første nordiske live-sending af 3D-indhold. I samarbejde med EIC og Mediatec sikrer Panasonic den historiske produktion af IF Stockholm Open i 3D.
 
tennisi3d
Er man i Sverige, kan man i Kungliga Tennishallen opleve en række af Panasonics TV, der vil vise kampene i 3D. Det er også muligt at prøve 3D-teknikken, filme sig selv i 3D med det nye 3D-videokamera og dernæst se sig selv i 3D.
 
panasonictennis3d
 
Gør følgende for at få adgang til kanalen
 

Det eneste, du skal gøre, er at foretage en manuel kanalsøgning, til du finder "Panasonic 3DTV". Husk, at satellitmodtageren skal være HD- og MPEG-4-kompatibel. Frekvensen til manuel installation er: 12.341GHz. Kanalen sendes ukodet.

Med Sagem HD PVR 101-ST skal du:
1. Vælg Menu og Indstillinger
2. Lav en kanalsøgning
3. Vælg Satellit – Avanceret kanalsøgning
4. Satellit THOR eller THOR 5
Modulering DVB-S
Polarisering, vertikal
Frekvens 12.341 GHz
Symbolhastighed 28.000 MegaSymbols
5. Kanalen hedder "Panasonic 3DTV"
6. Tag dine 3D-briller på, og nyd billedet og tennisspillet i 3D.

Sendetider 

TORSDAG den 21. oktober
Kl. 12:00 – 20:30

FREDAG den 22. oktober
Kl. 12:00 – 20:30 Kvartfinaler

LØRDAG den 23. oktober
13:00 Single, semifinaler
Double, semifinaler

SØNDAG den 24. oktober
Kl. 12:00 Double, Finale
Fra kl. 15:00 Single, Finale

 

Kilde: Panasonic presse
Tip: Bobben

I samme kategori

Back to top button