Branche-Nyt

Panasonic præsenterer OLED TV på IFA

Panasonic 4k Pro OLEDRygterne var gode nok. Panasonic har en 4K OLED model med på IFA 2015 i Berlin. Modelserien hedder CZ950 og det er det første OLED TV fra Panasonic der kommer i handlen. Tidligere har man bare fremvist prototyper.

Panasonics 65″ OLED TX-65CZ950 er en buet model (øv øv siger vi) og skal lanceres i Europa og Danmark i oktober. Prisen kendes endnu ikke, skriver flatpanels.dk

Panasonic oplyser at modellen er udrustet med en modificeret version af deres professional-level 4K Studio Master Processor. Modellen er THX certificeret og opfylder de nyligt offentliggjorte HDR specifikationer fra den amerikanske CEA sammenslutning.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sortniveauet på den nye model er bedre end deres gamle Plasma TV lover Panasonic.Erfaringerne fra vores plasmaskærme er kommet Panasonic til gode i processen med at ramme en præcis sort så alle detaljer kommer med i de mørke områder,lyder detOLED TVs - Bringing the director’s vision to life #PanasonicIFA #PanasonicIFA #IFA15
OLED TVs – Bringing the director’s vision to life #PanasonicIFA #PanasonicIFA #IFA15


Med  TX-65CZ950 modellen vil Panasonic ramme filmskabernes billedintentioner bedst muligt og man har derfor samarbejdet med den velkendte Hollywood farvespecialst Mike Sowa.

”Panasonic beviser, at de er dedikerede til at opnå det ypperste 4K-billede med ambitionen om at tilfredsstille min krævende holdning. Hos mig er der ikke er plads til andet end det bedste. Jeg fortæller historier med farver, og jeg kan ikke leve med en skærm, som ikke kan formidle det 100 procent tro mod min vision. Panasonics nyeste 4K OLED-skærm har en kvalitet, som jeg ellers kun forventer af topprofessionelle skærme,” siger Mike Sowa.

Læs mere om modellen og se specifikationer her

Kilde: AreaDVD, Flatpanels.dk og Panasonic

I samme kategori

Back to top button