TV produktnyt

Panasonic HZ2000 – ny 2020 topmodel

Panasonic HZ2000 er præsenteret på CES i Las Vegas. Modellen byder på Dolby Vision IQ & Filmmaker Mode samt Dolby Vision, HDR10+ og HLG Photo format og som altid med Panasonic, så er der fokus på at levere naturlig og præcis billedegengivelse.

Panasonic fremhæver at man har et specialt udviklet Master HDR OLED Professional Edition-panel i modellen. Ifølge Panasoninc giver panalet op til ekstra 20 procent i toplysstyrken sammenlignet med konventionelle OLED-tv.

Filmmaker mode sørge for at optimere indstillingerne, så er det mest optimale til filmindhold. Panasonic har desuden deres egne “Intelligent Sensing” som dynamisk justere billedet baseret på omgivelserne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dolby Vision IQ udvider fordelene ved Dolby Vision med intelligent automatisk optimering af billedet ud fra omgivende lys eller indholdstype. For ægte filmentusiaster og postproduktionspartnere har Panasonic også udvidet kalibreringsmulighederne ved at tilføje to kalibreringspunkter på signalniveauerne 0,5% og 1,3%.

I forhold til lyd, så har HZ2000 indbyggede opadgående højttalere, der er i stand til at levere Dolby Atmos fordybende lyd. Det samlede lydsystem er også afstemt af Technics ingeniører.

My Home Screen 5.0 er den nye version af Panasonic smart tv brugeroverflade.  Der vises nu miniaturebilleder med udvalgte titler  automatisk. Dette fungerer blandt andet for Netflix og YouTube.

Kilde: Panasonic presse

I samme kategori

Back to top button