[responsive_menu_pro]

Panasonic harddiskoptager har problemer med TV3+ på YouSee

| onsdag 09. jan, 2019 22:20 | opdateret 10. jan, 2019 kl. 6:09 | 7 Kommentarer

Panasonic harddiskoptagere har i flere omgange, siden de kom på markedet, været ret følsomme i forhold til optagelser af tv-kanaler. Lige nu er det TV3+ hos YouSee, der driller.

I flere omgange har der været rapporter om optageren har opfanget, at der skulle være DRM optagelsesbeskyttelse udsendt sammen med tv-kanalerne, så der ikke har kunnet optages fra enkelte kanaler.

Lige nu rapporterer flere om problemer med at optage TV3+, specifikt dem der modtager deres signal fra YouSee, således at optagelser stopper og starter med intervaller. Det kunne lyde som rettighedsproblematik igen, men det er vist stadig ved at blive undersøgt.

En rapport fra en bruger på YouSee’s brugerforum angiver at der ingen problemer er med Panasonic optager på TV3+ signal på Stofa signal, så det er tilsyneladende en problematik specifikt på YouSee’s signal.

 

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: YouSee

7
Kommentarer

Please Login to comment
4 Kommentar tråde
3 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Per M

Ham der ikke oplever problemer hos Stofa har en Samsung optager, ikke en Panasonic. Så det vides ikke om Panasonic optagere også har problemer hos Stofa, men det kunne være interessant at høre fra brugere af Digitalt TV om de også oplever det fænomen hos Stofa, hvis de har en Panasonic optager. Men der er i stedet for et andet problem som Stofa og YouSee deler der berør TV3, hvilket er at der er kortvarige udfald i lyden, når der skiftes fra 2.0 til 5.1 og fra 5.1 til 2.0 Hos YouSee er der også dette problem med Viasat Film… Læs mere »

frankm

En bruger med den ukodede fuldpakke har skrevet om det i recorderes forum. Dvs. i det tilfælde kan det med manglende rettigheder udelukkes.

kimila

Har disse to optagerer.

Panasonic DMR-BCT 835
Panasonic DMR-BCT 940.

De er købt på en Tysk-Dansk side men det tror jeg ikke gør nogen forskel.

De havde ikke det problem i starten med yousee på tv3+.

Kom senere efter noget opdatering af yousees udstyr vil jeg mene.

Nogen der ved om der bliver gjort noget ved dette problem.

Per M

Iflg. et par brugere på YouSee’s forum, der oplever de ikke længere problemer med at optage på TV3+ med deres Panasonic optagere.
Så det ser ud til at være løst.

JF Mortensen

Synd TNT lukker på tv, så er det slut med at se kanalen herfra. Jeg gider ikke ondemand.