Pakkekalender på TV 2 Charlie

| onsdag 23. nov, 2011 14:06 | opdateret 13. dec, 2016 kl. 21:09 | 7 Kommentarer

TV 2 Charlies seere kan i december glæde sig til en perlerække af underholdningsprogrammer og nostalgiske gensyn pakket ind som kalendergaver.

Du kan deltage på http://tv.tv2.dk/tv-2-charlie/2016-11-30-vind-en-julekurv-hvem-er-dagens-julenisse

Kanalen fortsætter nemlig den hyggelige tradition og sender hver aften frem mod jul en overraskelse, som ikke på forhånd vil fremgå af programoversigterne. Men TV 2 Charlie lover vidunderlige grin, lunefulde øjeblikke og skøn underholdning.

Hansi, riverdance og tattoo
Undervejs i december kan Charlies seere glæde sig til at riverdanse med selveste Michael Flatley, blive underholdt af nye shows med Monrad & Rislund og Finn Nørbygård, synge julen ind med bl.a. Hansi Hinterseer og Cliff Richard og komme til Tattoo i Edinburgh.

Desuden kan seerne glæde sig til klassikeren “My Fair Lady” med Audrey Hepburn og Rex Harrison og nye gamle danske film som bl.a. “Greven på Liljenborg” og “Frøken April”.

Hver aften klokken 20.00 indledes med et gensyn med den populære Charlie-klassiker “Halløj på badehotellet”, og herefter følger “Kalendergaven”.

TV 2 Charlie holder dagens kalendergave hemmelig, indtil programmet via en trailer offentliggøres på selve dagen. Allerede dagen før kan de skarpe seere dog via en lille quiz med Charlies speaker få tre ledetråde om morgendagens gave og måske gætte sig til næste dags program.

BEMÆRK denne side ikke har noget med TV 2 at gøre ud over vi bringer deres programomtaler. Så svar på quiz og lignende skal altså ikke ske her.

Du kan deltage på http://tv.tv2.dk/tv-2-charlie/2016-11-30-vind-en-julekurv-hvem-er-dagens-julenisse

Kilde: TV 2 Charlie

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (7)

 1. Tv2 charlies kalendergave i morgen d. 3. december 2015 er med Dario Campeotto.

 2. Anna Jensen siger:

  Nissen er Torben Zeller

 3. Sanne Andersen siger:

  Nissen er Torben Zeller ??

 4. Susan Jørgensen siger:

  Dagens Nisse er: Søren Østergaard

 5. Bo Kjærgaard siger:

  Skal lige gøre opmærksom på at denne side ikke har noget med Tv 2 at gøre. Så svar på quiz og lignende skal altså ikke ske her.

 6. Ina Og Jan Frøslev siger:

  Dagens nisse er Keld Heick

Skriv et svar