Streamingnyt

The Right Stuff

- på vej på Disney+

Serien The Right Stuff, der på dansk kan oversættes til Mænd af den rette støbning, får premiere 9. oktober.

Hvad handler serien om?

The Right Stuff er baseret på Tom Wolfes roman af samme navn fra 1979, og her følger vi de virkelige hændelser i de tidlige dage af USA’s rumprogram i rumkapløbet med Sovjetunionen.

Serien var egentlig tænkt som en Nat Geo produktion, men er flyttet over på Disney+.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvem medvirker i The Right Stuff?

De to hovedpersoner er major John Glenn (Patrick J. Adams, kendt fra serien Suits), en hædret testpilot og engageret familiemand med urokkelige principper, og løjtnant-kommandant Alan Shepard (Jake McDorman), en af de bedste testpiloter i marinens historie.

Holdet i øvrigt består af løjtnant Gordon Cooper (Colin O’Donoghue), den yngste af de syv, der blev valgt til alles overraskelse; Wally Schirra (Aaron Staton), Pilot og udpræget konkurrencemenneske med særlig evne for at lave sjov; Scott Carpenter (James Lafferty), en sjælfuld mand, der blev døbt “The Poet” af de andre astronauter; Deke Slayton (Micah Stock), en stille, men utrolig intelligent pilot og ingeniør; og Gus Grissom, (Michael Trotter), en no-nonsense testpilot, der ender med at blive den anden mand i rummet.

The Right Stuff er på otte episoder og er produceret af Leonardo DiCaprio’s selskab Appian Way samt Warner Horizon Scripted Television.

The Right Stuff
The Right Stuff

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button