Nyheder

På rejse med Riising og mor på DR1

På rejse med Riising og mor DR1
Foto: Mastiff A/S

Fra den 14. oktober kan du på DR1 opleve ’På rejse med Riising og mor’, hvor mor og søn tager på rejse rundt i verden og oplever vilde ting for at komme tættere på hinanden.

Har du nogensinde overvejet eller reflekteret over dit forhold til dine forældre? Kan du huske, hvornår I sidst har oplevet noget spontant og bemærkelsesværdigt sammen? I ’På rejse med Riising og mor’ kan du følge med i en lærerig og sjov rejse rundt i verden med 37-årige tv-vært Jacob Riising og hans 73-årige mor Brita – en rejse, der i høj grad sætter disse spørgsmål i perspektiv. På deres rejse opstår der både sjove og pinlige situationer, imens de på kærlig vis bliver konfronteret med deres forskelligheder og kommer tættere på hinanden.

I erkendelsen af at være ved at glide fra sin mor ønsker Jacob Riising at tilbringe mere tid med hende og skabe nogle stærke oplevelser og minder, inden det er for sent.

“Det her er uden sammenligning det projekt, jeg nogensinde har lavet, hvor jeg har haft mest på spil. En ting er at tage sin mor med jorden rundt og prøve vilde ting, en anden er at gøre det på landsdækkende tv,”‘ fortæller Jacob Riising.

Turen går til…
Serien indebærer seks afsnit, hvor hvert afsnit byder på en ny destination. Man bliver taget med til Pennsylvania og Texas i USA, Canada, Mexico, Marokko og Sydafrika. Du kan blandt andet opleve mor og søn på skydebanen, på fisketur, på telttur, til faldskærmsudspring, i bungyjump, til gadeløb og på besøg på en klassisk ranch.

At genfinde de nære relationer gennem fælles oplevelser
’På rejse med Riising og mor’ behandler et yderst universelt emne: de nære relationer.

“Seeren vil dels opleve, hvor magisk det er, når to generationer der længe ikke har prioriteret at tale sammen, får muligheden for at komme tæt på hinanden igen. Tanken er, at serien skal inspirere til, at man selv kommer ud og får nogle oplevelser med sine forældre og prioriterer det, før det er for sent. Jacob og Brita kommer igennem serien tættere på hinanden og får ikke bare en masse fine oplevelser sammen, men får også talt om flere emner, de ikke har talt om før,” siger DR 1-redaktør Micha Barken-Fuglede.

Jacob Riising selv bekræfter, at programmet i høj grad har fået ham tættere på sin mor på grund af de oplevelser, som de har haft sammen gennem programmet.

“Min mor og jeg har de seneste år nærmest kun set hinanden til jul, fødselsdage og når hun skulle passe mine børn. Jeg har derfor nu lært en helt ny super sej kvinde på 73 at kende, fordi vi har haft de her oplevelser sammen,” fortæller Jacob Riising.

’På rejse med Riising og mor’ får premiere onsdag den 14. oktober klokken 21.00 på DR 1, og vises herefter hver onsdag klokken 21.00 i seks uger.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button