Radio og Podcast Nyt

P3 får nyt ’Go’ morgen’-hold fra 5. november

Fra på mandag den 5. november står et helt nyt morgenhold klar til at sende P3’s lyttere godt ud ad døren hver morgen med et mix af nyheder, journalistik, underholdning, musik og ikke mindst det bedste selskab til morgenkaffen.

De tre nye værter er Maria Josefine Madsen, også kendt som JoJo, Stefan Le Quellec Knudsen og Mikkel Rosendal.

Maria Josefine Madsen har en fortid som erfaren radiovært på GO’ NOVA, hvor hun har lavet morgenradio de seneste fem år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Stefan Le Quellec Knudsen har både en fortid som journalist på ’Deadline’ og som idémand på ’Natholdet’ på TV 2 og TV 2 Zulu, hvor han i en periode også havde sit eget late night-show, ’Verden ifølge Snake’. Han har senest optrådt på dansk tv i serien ’Mord på film’ på DR3. De seneste år har han boet i Cambodia, hvor han har arbejdet for Folkekirkens Nødhjælp.

Mikkel Rosendal er især kendt som den ene halvdel af P3’s populære radioprogram ’LOL DK’, hvor han indsamlede danskernes vittigheder sammen med Christian Bonde, der i dag laver ’Curlingklubben’ på P3. Det seneste års tid har han arbejdet på produktionsselskabet Pineapple, men er nu tilbage på P3.

’Go’ morgen P3’ sender fra klokken 6.00 til 9.00 mandag til fredag.

Kilde: DR presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button